• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.03.2024

20:22

Sve je jasno! Evo kako NATO agresiju i Kosovo i Metohiju vidi Vučićeva lista, a kako Đilasova (VIDEO)

Informer

Politika

Sve je jasno! Evo kako NATO agresiju i Kosovo i Metohiju vidi Vučićeva lista, a kako Đilasova (VIDEO)

Podeli vest

Da je tajkuska lista Dragana Đilasa izričita u svojim stavovima koji su protiv Srbije i svega srpskog svedoči i video snimak u kome se jasno vidi kako NATO agresiju i KiM vidi lista predsednika Aleksandra Vučića, a kako vide oni.

Velika razlika mogla je ovih dana da se uoči između pogleda na teme NATO agresije i Kosova i Metohije, kada su o njima pričali predstavnici Vučićeve liste i predstavnici tajkunske Đilasove parlamentarne liste.

Na tako nešto, ovog jutra na RTS ukazala je Nevena Đurić, potpredsednica Glavnog odbora SNS.

A pogledajte i kako je o ovoj tematici u istoj emisiji na nacionalnom servisu govorio Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana, koji je na Đilasovoj listi Srbija protiv nasilja. Svaku priliku koristi da priča protiv svoje zemlje…




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija