• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.03.2023

20:00

"SELFIE INTERVIEW"! DUŠICA JAKOVLJEVIĆ O PREVARI U "ZADRUZI": Nije ispravno birati tuđe! Evo ko me muva svaki dan!

Informer

Live TV

"SELFIE INTERVIEW"! DUŠICA JAKOVLJEVIĆ O PREVARI U "ZADRUZI": Nije ispravno birati tuđe! Evo ko me muva svaki dan!

Podeli vest

Dušica Jakovljević snimila je "Selfi intervju" o kome će se dugo pričati! Voditeljka "Zadruge" je potpuno iskreno govorila o učesnicima rijalitija: Anđeli Đuričić, Ani Ćurčić, Zvezdanu Slavniću, Miljani Kulić, Lazaru Čoliću Zoli...

Dušica ima isto mišljenje o devojkama koje su zbog "zabranjenih ljubavi" obeležile "Zadrugu".


- Moramo da budemo svesni šta je ispravno, a nije ispravno birati tuđe... Nikad neću da amnestiram prevaru! Nadam se da će na kraju balade ipak svi biti srećni - prokomentarisala je voditeljka aktuelni ljubavni trougao u "Zadruzi".


Malo ko zna da je Dušica pre ovog rijalitija zapravo bila "Veliki brat"!


- Nisam bila srećna dok sam bila "Veliki brat"... - iskrena je Dušica, a u emisiji saznajte zašto joj se nije dopadao taj posao.


Lepa voditeljka je pričala i o jednom muškarcu koji je muva svaki dan, a onda je otkrila i koji poznati frajeri joj se dopadaju i za svakog od njih rekla je poneku lepu reč.


Dušica je u emisiji pričala i o poslovnim planovima, kako reaguje na hejterske poruke, kojim knjigama se uvek vraća, da li će ikad postati crnka...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 1 godinu

Ha ha ha , kaže moje vreme tek dolazi, tvoje vreme prolazi, matora si bre zar ne vidiš ili ne želiš da vidiš ! ! ! ! Htele bi Bikovića, ha ha ha ha....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija