• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.03.2024

11:08

SAZNAJEMO! Inspektori iznenađeni ponašanjem majke Danke Ilić: Ne pokazuje nikakve emocije!

Miloš Rafailović, Društvene mreže

Društvo

SAZNAJEMO! Inspektori iznenađeni ponašanjem majke Danke Ilić: Ne pokazuje nikakve emocije!

Podeli vest

Potraga za Dankom Ilić (2) je posle 27 sati prekinuta, a policija ima novi pravac istrage.

Nestanak male Danke Ilić (2) prijavljen je u utorak oko 13.45 i danas je već treći dan kako devojčice nema. Policija je juče, posle 27 sati obustavila potragu i ima novi pravac istrage.

Po nezvaničnim saznanjima našeg portala iz izvora bliskog istrazi, inspektore iznenađuje ponašanje roditelja, pre svega majke.

- Ponašanje majke je veoma čudno. Za nekoga čije dete je nestalo, previše je mirna. Nikakve emocije ne pokazuje i to je ono što čudi inspektore. Treba uzeti u obzir da je majka u drugom stanju, pa i to verovatno utiče na njeno ponašanje - rekao je za Informer izvor koji je odlično upućen u istragu.

Kako je nestala Danka

Podsećamo, majka nestale devojčice otišla je sa decom do Banjskog polja kod svojih roditelja, u jednom trenutku, kako je ispričala "okrenula se da da vodu sinu i posle toga devojčicu više nije videla".

Dok sam se okrenula, nije je bilo. Ona još nema dve godine, u maju će ih napuniti. Ne govori još. Zvala sam je, dozivala, nije mi se odazvala. Tu u blizini ima jedna šumica. Molim Boga da je što pre nađemo - rekla je majka Ivana za Novosti.

Prvi put aktiviran "amber alert"

Podsetimo, zbog nestanka Danke Ilić (2) sinoć se po prvi put u Srbiji aktivirao sistem popularno nazvan "amber alert", zvaničnog naziva "Pronađi me", kojim se javnost hitno obaveštava o nestanku deteta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ronda

pre 4 nedelje

Kako sad ne pokazuje nikakve emocije, a juče je pisalo da je plakala ceo dan?

pismen

pre 4 nedelje

pisalo je da je otac plakao celi dan, a otac nije bio ni blizu u vreme nestanka a majka jestem i dete je nestalo 10tak km dok se ova okrenula da da vode sinu, sto uopste nije sumnjivo, mislim deca koja su juce prohodala prelaze 500m u sekundi...

nata

pre 4 nedelje

Sram vas bilo. Nista vam nije sveto pa i dijete i trudna majka. Vi novinari ste jedno od najvecih smecara!

nata

pre 4 nedelje

Dali zeni nesto za smirenje. Ko ovo moze prezivjeti, a vi sram da vas bude.

zora

pre 4 nedelje

Da li je sa decom bila sama na tom prostoru, da li je videla nekoga dok su setali?Pa i da je bila okrenuta drugom detetu do sumice se ne leti, cuju se koraci,vuku se noge, padne se, zaplace.. Postoje sumovi koji ti privuku paznju. Neshvatam ovakvo objasnjenje. Ako je nekoga bilo na metar od njih i da je scepao dete nesto bi se culo i nateralo je da se okrene. I u tom slucaju se ne leti. Postoje zvuci, nemoze se tek tako nestati. Kompletna pasivnost jedne majke je zacudjujuca.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija