• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.11.2021

13:35

Ivana Đorđević iz Amerike: Brena i Saša su bili šokirani kad sam otišla iz Granda!

Milica Ibranović

Live TV

Ivana Đorđević iz Amerike: Brena i Saša su bili šokirani kad sam otišla iz Granda!

Podeli vest

Novinarka Ivana Đorđević, dugogodišnje TV lice brojnih emisija Grand televizije, nedavno se, prilično iznenada, preselila u Ameriku

Njenu odluku nisu očekivali čak ni čelnici Granda, Saša Popović i Brena, kojoj je Ivana godinama PR. Ipak, želja da u životu proba nešto novo i drugačije, presudila je. 

U Srbiji si imala uspešnu karijeru. Vodila si emisiju, objavila knjigu, pisala blog, vodila karijeru najveće muzičke zvezde. I preko noći si odlučila sve to da napustiš i odeš. Zašto?

- Sve to po čemu sam poznata i dalje ostaje s tom razlikom što me nećete gledati na TV jedno vreme. Gledaćete me na društvenim mrežama i u štampi. Kada sam prvi put došla u Ameriku pomislila sam da bih mogla da živim ovde. Lakoća postojanja i jedan potpuno drugačiji način života su me osvojili na prvu loptu. Korona je samo ubrzala moju odluku da dođem iz razloga što je ovo veliki udar na šou biznis kojim se ja primarno bavim. Svet koji sam znala nekako se polako urušio u smislu da je prestala da postoji radost koja me u šou biznisu uvek držala raspoloženom. Odjednom su vesti postale koga više nema i koja svirka je zbog kojih mera otkazana. Nestao je crveni tepih i mnogo stvari koje su mi prijale. Ostao je Instagram kao sveto mesto svih nas kreativnih. Dobra stvar koju mi je korona donela jeste druga knjiga koju sam završila i prelomila i koju čekam da objavim uskoro. I sve mi se nešto čini, da ćete me se teško rešiti (smeh) Roman "Predsednica" je priča o ženi koja postaje prva predsednica u istoriji svoje zemlje. Ja se ne brinem da će mene mediji zaboraviti. Ovde sam nasla mir od svakodnevnih vesti i nisam ja daleko, samo se tako čini zbog vremenske razlike od 6 sati.  Itekako sam prisutna i u komunikaciji sa ljudima iz posla jer online je budućnost. Biti PR nije administrativni posao i često sam PR saopštenja pisala u lounge barovima na aerodromima širom sveta. Informacije putuju nezavisno od toga gde smo mi i važno je da se posao završava. Pa i Informer ima i print i portal, jel tako? Shvatila sam kolika sam TV zvezda tek kad sam otišla! (Smeh) Šalim se za ovo zvezda ali shvatila sam koliko sam voljena i koliko nedostajem ljudima tek kad sam otišla. 

Foto: Milica Ibranović

Kako su reagovali Brena i Saša s obzirom da si u Grandu radila 18 godina?

- Iznenađeni mojim odlaskom, ali su mi poželeli sreću. Ja sam pre svega profesionalan i lojalan saradnik i to znaju svi koji su sa mnom ikada radili. Prilike koje sam dobila sarađujući sa ljudima koji su izmislili šou biznis (a Brena i Saša to jesu) na prostoru Balkana, neprocenjive su. Moram da pomenem i Gorana Šljivića i Žiku Jakšića sa kojima sam takođe imala divnu saradnju i lepe uspomene. Malo se zna da je Žika kumovao mom dolasku u Grand! (smeh) Mene će za Grand i kreativne ljude u njemu uvek vezivati divne emocije.

Da li te je bilo strah da doneseš tako radikalnu odluku?

- Slabo je čega mene strah u životu. Što se odluke kao takve tiče, najteže mi je bilo da se spakujem (smeh). I vrlo teško i dirljivo da se odjavim u programu poslednji put u "Grand Magazinu" jer se umalo nisam rasplakala. Sećam se svakog koraka dok sam izlazila iz zgrade televizije, čini mi se svakog semafora i svakog "zdravo, vidimo se". Nisam nikome rekla lično da odlazim, izuzev direktoru Goranu Šljiviću. Ipak se čovek posle 7 i po godina, veže i za ljude i bilo bi mi suviše emotivno da sam se pozdravila sa svima lično. Ali recimo da sam zaokružila jedan period u svom životu. Uostalom, sve velike karijere su imale neku pauzu. To je neminovno pogotovo u šou biznisu kad lako mozete da upadnete u brazdu i postanete dosadni. Sada idemo dalje, spremna sam za nove radne i životne pobede.

Foto: Milica Ibranović

Čime se bavis u Americi?

- Ovde se bavim modelingom i drago mi je što je onoliko moje slikanje dalo rezultate u smislu da sam "ponešto" o slikanju i naučila! (smeh). Pomenula bih Zorana Kuzmanovića, ali i brojne druge fotografe sa kojima sam sarađivala tokom karijere, jer sam od svakog ponešto naucila što je sada u ovim okolnostima - neprocenjivo.

Šta te je iznenadilo u Americi?

- Mogućnosti. Činjenica je da ja ovde krećem iz početka ali isto tako da sam od nekoliko kastinga na kojima sam se pojavila, prošla odmah više od polovine i što ljudi hoće da rade sa mnom. Kojom magijom evo ja i dalje ne znam (smeh). Ne znam da li sam navikla da se više cimam za neke stvari, ali ovde se profesionalizam, posvećenost i entuzijazam, o harizmi da ne govorim i cene i nagrađuju. Pored mogućnosti, ovde sam srela jedno veliko prihvatanje i jednu totalnu zalađenost u odnosu na svakodnevicu. Ovde svako živi svoj mikro plan, totalno neopterećen šta se dešava u susednoj državi. I to je za početak vrlo relaksirajuće. Ali jedna nova Ivanina priča tek počinje! Nemojte da vam nisam rekla (smeh).

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Upaljeni meteoalarmi usled vrućine: Evo koja grupa građana treba da bude na oprezu!
Društvo

Upaljeni meteoalarmi usled vrućine: Evo koja grupa građana treba da bude na oprezu!

Nakon najtoplije zime u istoriji, moguće je da je pred nama zbog klimatskih promena, koje su povećale temperature u svetu za 1 stepen, a u Srbiji čak za 2, jer se naša zemlja brže zagreva, i jedno od najtoplijih proleća, a bogami i leta. Tek što je ovo godišnje doba stiglo, meteorolozi su upalili i prve meteoalarme zbog vrućine koja sledi narednih dana.

28.03.2024

14:50

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Rusima prekipelo! Ovo će brutalno kazniti! Erdogana čekaju teška vremena: Najavljena velika promena u odnosima Turske i Rusije!
NIJE MU OVO TREBALO

Rusima prekipelo! Ovo će brutalno kazniti! Erdogana čekaju teška vremena: Najavljena velika promena u odnosima Turske i Rusije!

Turska već dugo pokušava da pregovara o miru u Ukrajini, ali u stvarnosti je saučesnik terorizma, tvrdi ruska Pravda. Teroristički napad na Krokus će zauvek promeniti ruske pristupe Ankari, navodi list i dodaje da je "Turska je sedište ukrajinske Glavne obaveštajne uprave za pripremu terorističkog fronta u Ruskoj Federaciji".

28.03.2024

12:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija