• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

04.05.2021

08:44

MAMA, OBUCI SE, NE BLAMIRAJ ME! Zgodna "tiktokerka" se snimala razgolićena, a o reakciji njenog sina SAD PRIČA CEO SVET!

Live TV

MAMA, OBUCI SE, NE BLAMIRAJ ME! Zgodna "tiktokerka" se snimala razgolićena, a o reakciji njenog sina SAD PRIČA CEO SVET!

Podeli vest

"Glamurozna mama" je ostavila svog sina utučenog nakon što ju je optužio da "pokazuje previše" kada su odlučili da se zajedno fotografišu Erika Gajtan je podelila video sa svojim sinom na TikTok-u, koji je od tada pregledan više od 1,3 miliona puta.

Sin žene molio je mamu da se presvuče kada je izašla da se slika, poprilično oskudno odevena.

Erika je izgledala jako izazovno, sa jakom šminkom i dugom crnom kosom, savršeno doteranom.

- Dobro, moj sin je zaista "frustriran" zbog moje odeće - kaže ona u klipu, pre nego što je pokazala odabranu odeću.

- Pokazuješ previše - odgovorio je posramljeno njen sin.

- Kako pokazujem previše? - ljutito ga pita ona.

- Ne želim da momci bulje u tebe - iskreno je odgovorio.

Korisnici TikTok-a tvrdili su da neće gledati zgodnu mamu i šaljivo ga upitali "šta ćeš učiniti ako je ipak pogledamo?"

"Svađa" majke i sina izazvala je na internetu žestoku raspravu o tome da li zgodna mama treba da poštuje želje svog sina ili ne.

- Lepa si, ali treba da poštuješ njegove želje - napisao je jedan korisnik.

- Moraš da poštuješ njegova osećanja. Izgledaš lepo, ali to možeš da nosiš kad izađeš sama - napisao je drugi.

Erika je ipak insistirala na tome da je njen izbor odeće bio "bukvalno samo za fotografiju", dodajući da ona zna "kada da se oblači ovako, a kada ne".

Neki su se ipak priklonili lepoj mami i rekli da Erika može da nosi bilo šta kada ona to poželi.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ceca

pre 2 godine

Samo kurva skreće pažnju na svoje telo! Zašto bi inače pokazivala svoju intimu?! Sin je potpuno u pravu i jadan pored takve majke!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija