• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

19.06.2020

17:59

ČEKAM TE KOD KOLIMA! Đole Đogani oživeo kultnu rečenicu domaće muzičke scene!

Live TV

ČEKAM TE KOD KOLIMA! Đole Đogani oživeo kultnu rečenicu domaće muzičke scene!

Podeli vest

Reči koje je denser izgovorio pre skoro dve decenije ponavljaju se i dan danas, a još dugo će se pamtiti kako simbol dens muzičkog neba

Kultnu rečenicu "čekam te kod kolima" izgovorio je davno Đole u jednom od najvećih hitova grupe Đogani, a ona se i danas koristi kao fora u mnogobrojnim situacija, čak i kod mlađih generacija.

U najnovijoj emisiji "Kako je nastalo..." ugostili smo Vesnu i Đoleta Đoganija koji su nam ispričali sve o njihovom vanvremenskom hitu "Kralj diskoteka" poznatijem kao "Tata treba da častiš".

Kako je pesma nastala, kako je bilo na snimanju spota i koju scenu članovi grupe Đogani nikada neće zaboraviti saznajte sutra na tvin.rs!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija