• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

08.10.2019

16:21

DA LI JE OVO POSLEDNJI SNIMAK DANIJELA KAJMAKOSKOG U TLZP? Makedonca izbacuju iz šou programa posle skandalčine?! (TV IN)

Live TV

DA LI JE OVO POSLEDNJI SNIMAK DANIJELA KAJMAKOSKOG U TLZP? Makedonca izbacuju iz šou programa posle skandalčine?! (TV IN)

Podeli vest

Makedonski pevač Danijel Kajmakoski zgrozio je domaću javnost skandalom na snimanju muzičkog šou programa "Tvoje live zvuči poznato", posle čega su sve glasniji zahtevi za njegovim izbacivanjem

Podsetimo, Kajmakoski je nedavno u šminkernici gestikulirao zloglasnim albanskim pozdravom njihovog dvoglavog orla, koji je asocijacija na tvorevinu tzv. velike Albanije. Čitav skandal možete pogledati OVDE.

Ekipa tvin.rs snimila je Danijela Kajmakoskog u bekstejdžu studija u kome se snima TLZP, kada se pripremao za nastup u drugoj epizodi i imitaciju Tejlor Svift.

Produkcija zasad nije donela definitivnu odluku o sudbini takmičara iz Severne Makedonije, ali sudeći po reakcijama publike, za njega više neće biti mesta u programu koji se emituje na TV Prva.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija