• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Kljajić

05.03.2023

15:00

VUČIĆ JE GLASNO I JASNO REKAO U BRISELU DA NEĆE POTPISATI I OSTAO JE PRI TOME! Jedan faktor je veoma bitan za dalju političku borbu!

Informer

Podkast

VUČIĆ JE GLASNO I JASNO REKAO U BRISELU DA NEĆE POTPISATI I OSTAO JE PRI TOME! Jedan faktor je veoma bitan za dalju političku borbu!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je nedavno iz Brisela da je Srbija spremna da radi na implementaciji novih stvari iz Evropskog plana za Kosovo, ali da nikada neće moći da se priča o priznanju i ulasku lažne države u UN. O ovoj temi govorili su gosti današnje "Replike" Ivan Miletić iz Instituta za javnu diplomatiju i Nikola Šainović bivši premijer Srbije.

Ivan Miletić iz  "instituta za javnu diplomatiju" ističe da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Briselu imao lavovsku borbu.

- Kosovo kao politička tema jeste nešto što u našem društvu traje dugo. Lavovska borba je to, ovo je nešto u čemu treba dobro igrati i boriti se. Nije lako predsedniku, ali ide mu dobro. Vrlo važno je rešiti pitanje Srba na KiM. Ako su oni bezbedni i ako im deca mogu ići u škole mirno onda je i nama lakše.

Bivši premijer Srbije Nikola Šainović objašnjav da je Zajednica srpskih opština veoma važan faktor za dalju političku borbu.

- Ja mogu da cenim da se i predsednik Vučić našao u vrlo ograničenim uslovima. To što je rekao neću potpisati i rekao da će ostati pri svome i ja ga podržavam u tome. Važno je organizovati srpski korpus na KiM. Faktor ZSO je važan za dalju političku borbu. Godinama gledamo da će Vučić sam sebi da puca u nogu, pa će oni da dođu na vlast. To stalno slušamo od opozicije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bilja

pre 1 godinu

Naravno da je ostao pri tome. Ko misli drugacije ima odredjeni interes da drigacije misli.

Biljana

pre 1 godinu

Nema sanse da ce se desiti da Vucic prepusti vlast opoziciji. Ima odgovornost pre svega pred narodom.

Bilja

pre 1 godinu

Predsednik nikad nece potpisati nesto sto nije dobro za Srbiju.

Vesna

pre 1 godinu

Vučić ima svoj stav i svoj cilj i čvrsto stoji toga.

Fico

pre 1 godinu

Vucic je rekao svoj stav i drzace se toga, na njima je sad da vide sta ce

Tanja

pre 1 godinu

Srbija je rekla svoje. Prvo formiranje ZSO pa onda mozemo o svemu da pricamo

Aleksa

pre 1 godinu

Srbija je jasna po pitanju KiM, stavove necemo menjati

Jelena

pre 1 godinu

Vucic je jedini politicar koji je jasno i glasno zapadu i siptarima rekao NE.

Dejan

pre 1 godinu

Teska borba se vodi jer je Srbija,Vucic sami protiv svih. I zapada i siptara i Eu.

Daca

pre 1 godinu

Vucic je jedini politicar od devedesetih koji se bori kako treba za KiM. Svi ostali su radili za siptare a Vucic za Srbiju,velika je to razlika.

Vejo

pre 1 godinu

Rekao je on još pto šta Srbima sa severa i sve ih je apsolutno slagao.Sada žive pod Šiptarskom čizmom,ne mogu da registruju kola u sopstvenoj državi......

Lidija

pre 1 godinu

Svašta nešto smo mi čulo od opozicije. Mnogo kojekakvih gluposti i laži na račun Vučića.

Nina

pre 1 godinu

Kao i sve ostalo što je Vučić rekao. Nikada svoj narod taj čovek nije lagao.

Nata

pre 1 godinu

Za razliku od Tadića i prethodnika Aleksandra Vučića, on nikada nije lagao u varao svoj narod.

Zoro

pre 1 godinu

Vučić nikada nece priznati Kosovo ti svi znamo.

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Nije potpisao priznanje nezavisnosti Kosova* jer se takvo priznanje i ne traži, ali je najvažnije sledeće: neće se protiviti da Kosovo* bude član bilo koje međunarodne organizacije, pa i NATO, isto onako kao što je Divcu - član MOK - naredio da se ne protivi zahtevu Kosova* da postane član međunarodnog košarkaškog saveza i, posle isteka šest meseci određenih za protivljenje Srbije, Kosovo* zbog zbog neprotivljenja Srbije postade član te međunarodne organizacije. Isti scenario će biti i kad Kosovo* podnese zahtev za članstvo u Evropol, u Interpol, u OSCE, u NATO - što je jedini cilj Amerike i njenih poslušnika članica EU. Dakle: nikakvo ptpisivanje nezavisnosti Kosova* nije potrebno!

Alex

pre 1 godinu

Predsednik je uvek dosledan svoj reci I obecanja

Alex

pre 1 godinu

Srbija nikada do sad nije imala boljeg I odgovornijeg lidera

Miki

pre 1 godinu

Koga briga sta kaze Ivan Miletic aviomehanicar za prednju levu gumu.On je u Australiji instrunisan da rovari protiv svoje bivse zemlje.Takvi ljudi se moraju prijaviti policiji da rade za strane obavestajne sluzbe.Obicna bitanga koju bez ikakvih potreba pozivate da on daje ``svoje misljenje``.On to nema, on je clan ekipe zlocinaca koja pokorava Srbiju na celu sa svemogucim Predsednikom Hilom.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija