• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: M. Tonić Stojić

Autor: Informer

21.08.2022

09:15

KUĆA STRAVE I UŽASA U ŠEVINOJ ULICI GODINAMA  ZADAJE GLAVOBOLJU ZEMUNCIMA! Ne postoji način da komšiji, koji je napravio deponiju, stanu na put!

Informer.rs

Podkast

KUĆA STRAVE I UŽASA U ŠEVINOJ ULICI GODINAMA ZADAJE GLAVOBOLJU ZEMUNCIMA! Ne postoji način da komšiji, koji je napravio deponiju, stanu na put!

Podeli vest

Ekipa Informera posetila je kuću na broju 14 i uverila se da je situacija gora nego prethodnih godina

Iako se stanovnici Ševine ulice u Zemunu svakodnevno žale na komšiju koji skuplja smeće i koji je u svom dvorištu napravio deponiju, po tom pitanju ništa ne mogu da urade.

Ekipa Informera posetila je kuću na broju 14 i uverila se da je situacija čak i gora nego prethodnih godina. 

Foto: Informer.rs

Ševina 14

Vlasnika smo zatekli kod kuće, ali nije bio raspoložen da stane pred kamere i objasni nam zbog čega sakuplja sve te stvari. Staloženo nam je rekao da je po zanimanju auto-mehaničar i da mu je za posao neophodno apsolutno sve što se nalazi u dvorištu. Dopustio je da neometano snimamo i objasnio kako je već dolazila komunalna milicija i da su đubretari nekoliko puta odvozili tone sakupljenih stvari.

Foto: Informer.rs

Ševina 14

I komšije iz okolnih kuća i lokala potvrdile su da je komunalna reagovala i odnosila smeće, ali da njihov komšija uvek donese novo. Ni oni nisu bili raspoloženi za slikanje i dodali su kako im od svega najviše smeta smrad koji je veoma intenzivan u letnjem periodu i najezda pacova.

Foto: Informer.rs

Ševina 14

Ipak, osim toga što tovari otpad, za komšiju iz broja 14 ne mogu da kažu ništa loše. Vlasnica lokalnog frizerskog salona ističe da je blag čovek, da nikome nije zamerao što su ga prijavljivali i da je čak pojedinima pomagao kada im je njegova pomoć bila potrebna.

Foto: Informer.rs

Ševina ulica

Ljudi iz ove zemunske ulice izgubili su svaku nadu da će pronaći adekvatno rešenje jer ne postoji zakonski okvir koji može da natera građane, koji vode bizaran način života, da ga promene.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija