• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dejana Kljajić

15.05.2022

14:58

OTKRIVAMO! KO SVE STOJI IZA ZELENSKOG? On samo treba da glumi, odluke donose oni!

Informer

Podkast

OTKRIVAMO! KO SVE STOJI IZA ZELENSKOG? On samo treba da glumi, odluke donose oni!

Podeli vest

I dok se pravi rat odvija napolju gde ginu ljudi, predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski ima pravi filmski tim koji ga snima noću i to uglavnom na sigurnom mestu odakle šalje poruke da sukob mora da se nastavi. Da li Zelenski svojim ponašanjem opravdava funkciju predsednika objasniće nam sagovornici `Replike` pokrajinski poslanik SPO Milan Đukić i politički analitičar Dragomir Anđelković

Dragomir Anđelković kaže da Zelenski treba samo da glumi što uverljivije, a drugi će da donose odluke. 

- Zelenski je profesionalni glumac. Iza njega stoji oligarhija sastavljena od najbogatijih Ukrajinaca koji u svemu ovome nalaze svoj interes. Na Zelenskom je da deluje što ubedljivije, a ne da donosi odluke - poručuje Anđelković. 

Sa druge strane, Milan Đukić kaže da sve ono što se spekuliše da je američki interes je ustvari Putin ostvario u roku od 48 sati. 

- Uspeo je da objedini zapadne saveznike, da na svoju granicu dovede preko ‪120.000‬ NATO vojnika, uspeo je da strah koji je godinama postojao u zemljama koje ga okružuju, a to je da je spreman da izvrši neku vrstu agresije - rekao je Đukić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 1 godinu

Interesantno je ,kako jedan klovn može biti predsednik bilo koje države.Izgleda tako,ako SAD to režira onda je sve moguće.Kataklizma...

ivan

pre 1 godinu

ZZZELENSKI bolestan covek bolest koju ima opasnija od kovid 19.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija