• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.04.2022

12:01

KADA JE POČEO DRUGI SVETSKI RAT? Pitanja nisu bila teška ali kada sat počne da otkucava... Pogledajte novu epizodu kviza "Ističe ti vreme"!

Informer

Podkast

KADA JE POČEO DRUGI SVETSKI RAT? Pitanja nisu bila teška ali kada sat počne da otkucava... Pogledajte novu epizodu kviza "Ističe ti vreme"!

Podeli vest

Za sve one koji uživaju dok prate kvizove, ali i vole da se takmiče, Informer je pripremio dva minuta dobre zabave

U Kvizu znanja "Ističe ti vreme" takmičila se Tatjana Pešut iz Obrenovca koja je okušala sreću i pokušala da svojim znanjem pobedi vreme.

- Prijavila sam se za ovaj kviz da se prvi put okušam zato što se do sada nisam nikada učestovala - rekla je Tatjana. 

Tatjana je odgovorila tačno na čak 10 pitanja i osvojila tri vredne nagrade i to knjigu izdavačke kuće "Laguna", slatki "Štark paket" i paket "Zlatiborac" proizvoda.

- Pitanja nisu bila teška, ali u momentu nisam mogla da se setim nekih odgovora i nisam želela da gubim vreme, pa sam se odlučila da kažem "dalje". Svim svojim prijateljima bih preporučila da se prijave za kviz znanja, a i ja bih se ponovo prijavila - rekla je Tatjana. 

Tatjana je kući otišla zadovoljna, a da li će i ostali takmičari uspeti da znanjem pobede vreme i osvoje sjajane nagrade gledaćete i narednog petka u 12 časova, samo na portalu Informer.rs.

A ukoliko i vi želite da se oprobate u novoj igri, dobro zabavite i svojim znanjem osvojite sjajne nagrade, pošaljite svoje ime, prezime i datum rođenja na broj telefona 0648482459! Spremite se za nezaboravnu avanturu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija