• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rts.rs

05.11.2021

13:56

DA LI JE OVO NAJLUĐA PROSIDBA U ISTORIJI SVETA?! Zaprošena doktorka iz Alibunara je ostala u čudu!

printscreen

Podkast

DA LI JE OVO NAJLUĐA PROSIDBA U ISTORIJI SVETA?! Zaprošena doktorka iz Alibunara je ostala u čudu!

Podeli vest

Posje godinu i po dana teškog rada u Domu zdravlja u Alibunaru, pomažući drugima, radiološki tehničar Gabrijel Musta i sam je oboleo od koronavirusa, ali nije klonuo duhom

 

Bolest i oporavak hteo je da iskoristi i da iznenadi svoju djevojku, doktorku Tamaru Milivojev sa kojom zajedno radi.

Gabrijel Musta odlučio je da na originalan način zaprosi svoju devojku. Požalio joj se na kašalj i temepraturu i pozvao je da pogleda kontrolni snimak njegovih pluća na kojem je napisao "Udaj se za mene", a pored srca je stavio prsten.

- Zalijepio sam ga, nisam ga progutao kao što neki komentarišu. Bio je zalepljen na moje grudi dok smo radili snimak - istakao je Gabrijel Musta, radiološki tehničar u Domu zdravlja Alibunar.

Bio je ovo najljepši snimak pluća koji je Tamara do sad vidjela.

- Prsten je na srcu, ali ja sam prvo tražila periferije pluća zabrinuta da se nešto ne razvija i tek onda sam videla da se nešto drugo događa i uočila sam prsten i tu je on već kleknuo i tako se završilo - rekla je dr Tamara Milivojev.

Njen pozitivan odgovor i njegov negativan nalaz na snimku najbolja su trenutno kombinacija za njihov budući zajdnički život.

- Video sam da je dosta zabrinuta i mislio sam da je sad idealno vreme za to, jer preboleo sam kovid i bila je prilika da iskoristim snimak pluća i da sve sprovedem u delo - istakao je Gabrijel Musta.

Gabrijel i Tamara učinili su nešto lepo po čemu će pamtimi ovo teško vreme pandemije koja će nadaju se uskoro i proći i da će moći na miru da se posvete pripremi svadbe.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade
Društvo

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović posetili su danas povređenog pripadnika 72. brigade za specijalne operacije, starijeg vodnika Branka Vojvodića, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju, nakon zadobijanja teških povreda tokom vežbe desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav u okviru vojnog kompleksa "Orešac".

16.04.2024

18:28

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija