• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf

11.08.2021

08:21

MODERNA "DOMAĆICA" PRLJAVE TANJIRE BACALA U MORE, a sada se oglasio i njen dečko koji je SVE SNIMAO! Evo kako pokušava da se OPRAVDA!

printscreen

Podkast

MODERNA "DOMAĆICA" PRLJAVE TANJIRE BACALA U MORE, a sada se oglasio i njen dečko koji je SVE SNIMAO! Evo kako pokušava da se OPRAVDA!

Podeli vest

Luka kaže da su tanjiri odmah nakon snimanja izvađeni iz vode

Snimak devojke koja prljave sudove baca u Jadransko more izazvao je veliku buru na društvenim mrežama. Na snimku se čuje glas momka koji pevuši stihove pesme "Šta moja beba radi sad", a devojka đuska i tanjire baca u vodu.

Ovaj klip se za kratko vreme proširio društvenim mrežama i izazvao osudu brojnih korisnika koji su aktere snimka najstrašnije vređali i omalovažavali.

Luka Krivokapić, mladić koji je snimio ovaj video, za Telegraf kaže da smatra da ništa loše nije uradio da bi doživeo linč.

- Smatram da je video apsolutno bezazlen i da nije zlonameran - kaže Luka za Telegraf.rs.

On kaže da ni na koji način nije zagadio Bokokotorski zaliv, kako su ga optužili.

- Niti sam zagadio zaliv, niti sam bilo koga, na bilo koji način povredio. Tanjiri su izvađeni odmah nakon snimanja, a ostatke hrane pojele su ribe - dodaje Luka.

On ističe da nije očekivao brojne uvrede, provokacije, klevete i laži koje čita o sebi otkako je objavio klip  i dodaje da, s obzirom na količinu pretnji koju dobija putem poruka i komentara, strahuje za svoju bezbednost.

- Ukoliko bi ljudi koji me linčuju popričali sa bilo kojim starosedeocem Kotorskog primorja, shvatiće da je bacanje ostataka hrane u more česta pojava ovde na primorju, jer se time ne zagađuje ništa, već naprotiv, hrani morski svet - zaključuje Luka.

Pogledajte još jednom šokantan snimak:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baća

pre 2 godine

Po meni, ne zna se ko je gluplji od ovo dvoje, "domaćica" ili "domaćin". Oba verovatno zna samo da isprži jaja i skuva supu iz kesice, i da opere sudove, valjda. Mašala! A on, jadnik, zadovoljan. A i šta će mu domaćica. Ima toliko čipsa po prodavnicama i uz pivo, dovoljno.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija