• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

05.04.2021

16:38

BEOGRAĐANI, IMATE LI VI KUĆU?! Grize zubato sunce, a u baštama kafića KO DA JE SAD I NIKAD VIŠE!

Podkast

BEOGRAĐANI, IMATE LI VI KUĆU?! Grize zubato sunce, a u baštama kafića KO DA JE SAD I NIKAD VIŠE!

Podeli vest

Od danas su otvorene bašte kafića i restorana, kojima je kako je saopšteno iz Vlade Srbije, dozvoljen rad od 6 časova ujutru do 22 časa

Ugostiteljskim objektima sa baštom od danas je dozvoljen rad isključivo na otvorenom, uz poštovanje svih epidemioloških mera, koje između ostalog, podrazumevaju najviše petoro ljudi za istim stolom, uz obavezan razmak od dva metra između stolova. 

Prošetali smo do kafića kako bismo ustanovili da li se preporuke Kriznog štaba poštuju, a nismo mogli da ne opazimo da su bašte bile pune. 

Beograđani su uglavnom sedeli u jaknama, pa smo odlučili da ih upitamo da li im je hladno. 

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Belka

pre 3 godine

Ovi "beogradjani" imaju spavaonice. Njihove su kuće svuda po Srbiji...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija