• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

07.12.2020

09:13

PA DA LI STE, BRE, NORMALNI?! Beograđani nove mere ne šljive ni 2 posto! ŠETNJA KNEZOM, PIKNICI NA ADI, A BAŠTE ZAKLJUČANIH KAFIĆA PUNE KAO OKO!

Podkast

PA DA LI STE, BRE, NORMALNI?! Beograđani nove mere ne šljive ni 2 posto! ŠETNJA KNEZOM, PIKNICI NA ADI, A BAŠTE ZAKLJUČANIH KAFIĆA PUNE KAO OKO!

Podeli vest

Uprkos novim oštrim merama koje su bile na snazi tokom vikenda, Beograđani su masovno bili na ulicama i izletištima, a deo njih i u baštama zatvorenih kafića!

 

Bašte pojedinih lokala u centru grada, iako su svi ugostiteljski objekti zatvoreni tokom vikenda kao deo mera u borbi protiv pandemije korona virusa - bile su pune.

Neki su odlučili da provedu vreme šetajući gradom, drugi vežbajući na Adi Ciganliji, dok su pojedini iskoristili sunčane vikend sate da sednu sa prijateljima u baštu nekog kafića - uprkos činjenici da kafići ne rade.

Foto: Tanjug

Na Adi Ciganliji je šetalište sa makiške strane bilo prepuno.

Pojedini su šetali sa decom ili kućnim ljubimcima, dok je bilo je i onih koji su organizovali "piknik" i uživali u pogledu na Savu.

Foto: Tanjug

Knez Mihailova je u subotu i nedelju bila puna šetača iako su sve radnje bile zatvorene. Bašte zatvorenih kafića su mnogima poslužile za predah od šetnje.

A korona? To izgleda mnoge i dalje ne zabrinjava. Stvarno je pitanje - da li smo mi normalni?!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srba

pre 3 godine

Ovo je dokaz da nam samo potpuno zatvaranje barem preko vikenda moze pomoci. Zamislite sta ce biti oko novogodisnjih praznika. Oni koji postuju mere postovace svaku meru, ali ovi koji uporno krse mere i misle da nece na njih oni ce i dalje terati po svome.

AS

pre 3 godine

NE SAMO DA NISMO NORMALNI, NEGO I NEDISCIPLINOVANI I BEZOBRAZNI. SVE RADIMI U INAT. MOŽDA DA NAREDE DA SVI MORAJU NA ULICE MOŽDA BI SVI IZ INATA SEDELI KUĆI. SETITE SE BOMBARDOVANJA. NIKO NIJE IŠAO U SKLONIŠTA VEĆ SMO SE BAVILI SPORTOM, KOTLIĆIMA, RAŽNJEVIMA, SEDELJKAMA, SVE NEKOME U INAT. TAKVI SMO.

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Tužno je što se virus kovid19 neće samo sa takvima u Srbiji i u celom svetu zauvek obračunati i na taj način zaštititi nas normalne i ostaviti nas da živimo normalno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija