• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

17.09.2020

15:11

IZNURENA LJUPKA U NERVNOM RASTROJSTVU! Pola ruke u zavoju, a oči pune suza! Potpuno SLOMLJENA!

Podkast

IZNURENA LJUPKA U NERVNOM RASTROJSTVU! Pola ruke u zavoju, a oči pune suza! Potpuno SLOMLJENA!

Podeli vest

Pevačica Ljupka Stević je doživela veliko razočaranje nakon što je saznala da je emotivni partner general Simić nakon 10 godina zabavljanja varao sa čak tri devojke za koje sumnja da su maloletne

Ljupka je završila u zavojima jer je pokušala iz njegovog razlupanog automobila da uzme svoj novac.

Foto: INFORMER/Marko Đoković

Sada, nakon nemilog incidenta, potpuno je slomljena i ne krije svoju bol i patnju.

U narednim minutima pogledajte kako izgleda Ljupka dan nakon skandala o kom bruje svi, ali i poslušajte sve detalje o njenoj dugogodišnjoj ljubavi, ali i načinu na koji se ona završila.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija