• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.06.2020

11:07

PORED KRAGUJEVCA I NOVOG PAZARA, UŽICE NOVO ŽARIŠTE KORONAVIRUSA! Moguće uvođenje vanredne situacije!

Podkast

PORED KRAGUJEVCA I NOVOG PAZARA, UŽICE NOVO ŽARIŠTE KORONAVIRUSA! Moguće uvođenje vanredne situacije!

Podeli vest

Za samo četiri dana, broj zaraženih korona virusom u Užicu udvostučio se, pa su prema poslednjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje u ovom gradu inficirane 162 osobe, od čega je samo juče bilo 47 novih slučajeva

U kovid ambulanti u Užicu dnevno se na pregled javlja više od 200 pacijenata sa temperaturom i respiratornim problemima.

- Najverovatnije da je broj obolelih povećan zbog popuštanja svih mera i pravljenja slavlja, rođendana i matura. Većina pacijenata ima lakšu kliničku sliku. Njima se radi provera stanja i ako nemaju promena na plućima ostaju u kućnoj izolaciji - kaže za Tanjug epidemiolog Z ZJZ Marija Baralić.

SAMO KOORDINIRANIM NAPORIMA MOŽEMO SUZBITI KORONAVIRUSA! Ministarka Joksimović i Varheji o merama suzbijanja COVID-19 u EU i RS!


Pored Užica, beleži se povećanje broja obolelih u celom Zlatiborskom okrugu.

Prema poslednjim informacijama, u tom okrugu ima 71 novoobolela osoba.

- Od ovih 71 obolelih jedan deo je zbrinut na infektivnom odeljenju Opšte bolnice Užice koji će u zavisnosti od zdravstvenog stanja ostati ovde ili biti poslati na dalje lečenje u Beograd - rekla je Baralić.

MINISTAR LONČAR PORUČUJE! Moramo da budemo odgovorni

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije u Užicu danas zaseda Gradski štab koji razmatra odluku o uvođenju vanredne situacije u ovom gradu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija