• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ruptly

28.04.2020

12:56

NADAL SE POVREDIO NA VIRTUELNOM TENISU! Španac najavio nove humanitarne akcije

Live TV

NADAL SE POVREDIO NA VIRTUELNOM TENISU! Španac najavio nove humanitarne akcije

Podeli vest

Čak 32 vodeća ATP i WTA igrača prihvatili su učešće na Madrid openu, virtuelnom teniskom turniru, organozovanom kako bi se zabavili tokom pandemije koronavirusa, koji je otkazao sva sportska takmičenja

Turnir ima nagradni fond od 150.000 evra koji ima za cilj da pomogne slabije rangiranim igračima, čija su se primanja tokom pandemije smanjila.

Jedan od zanimljivijih mečeva odigrali su Stefanos Cicipas iz Grčke i Španac Rafael Nadal, koji je posle duela odustao od daljeg učešća jer se povredio?!

Ipak, oba tenisera istakla su veliko zadovoljstvo ovakvom akcijom.

- Pa stvarno sam srećan što mogu da pobeđujem u virtuelnom tenisu, voleo bih da to primenim i na svoj stvarni tenis, ali počinjem, osećam samopouzdanje iz meča u meč - rekao je Cicipas.

Njegov kolega iz Španije, najavio je nove akcije vodećih svetskih tenisera.

- Upravo sada učestvujemo u još jednoj inicijativi kako bismo dodali svoje malo zrna peska iz svoje pozicije i to radimo svaki put kada smo u mogućnosti - kaže Nadal.

PRATITE NAS I NA YOUTUBE KANALU




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija