• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.08.2022

15:35

PEŠIĆ ZNA ŠTA RADI, TEODOSIĆEVO VREME JE PROŠLO! Evo šta građani misle o odluci selektora košarkaške reprezentacije Srbije!

Informer

Live TV

PEŠIĆ ZNA ŠTA RADI, TEODOSIĆEVO VREME JE PROŠLO! Evo šta građani misle o odluci selektora košarkaške reprezentacije Srbije!

Podeli vest

Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, ne računa na Miloša Teodosića na predstojećem Evropskom prvenstvu

Odluka selektora da precrta kapitena izazvala je brojne reakcija i dok neki veličaju hrabrost Svetislava Pešića, drugi ga kritikuju zbog toga što je Teo i dalje je jedan od naših najboljih igrača.

Pitali smo Beograđane, kakvo je njihovo mišljenje:

- Imam poverenja u selektora, verovatno on ima neki svoj razlog.

Foto: Starsportphoto

-  Dobro je to što je Pešić uradio, jer Teodosić mnogo koči igru. Pošto se ja razumem u košarku, naša igra se bazirala na broj koševa od 70 do 80, dok se američka liga ide od 120 do 130 ubačenih koševa. Šta to znači? To znači da smo mi mnogo sporiji, a to su ti plejeri koji su mnogo važni. 

- Mislim da je Pesić pogrešio jer je Teodosić kapiten Srbije, on je jedan od glavnih igrača Srbije. MIslim da je to velika greška Srbije.

- On je igrao dok je igrao, ali on ima 35 godina. Mislim da to nije nešto strašno, samo je problem način na koji se to kaže. Ljudi vole i njegovu ženu, pa je i to problem. Niko mu nije rekao ništa, samo je jednostavno za to došlo vreme. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 1 godinu

U DENVERU sve su podredili igri Jokića, zašto tako nebi bilo i našoj reprezentaciji. Teodosic i Jokić ne vidim da bi mogli zajedno igrati u prvoj petorci. Jokić je ipak najbolji igrač sveta i zašto ne bismo to iskoristili?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija