• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

10.06.2022

12:00

IZ KOJE ZEMLJE POTIČU OLIMPIJSKE IGRE, ŠTA JE PO ZANIMANJU CRTANI LIK SUNĐER BOB? Bilo je napeto, ali Vladica je ipak uspela da se izbori za vredne nagrade! (VIDEO)

Informer

Live TV

IZ KOJE ZEMLJE POTIČU OLIMPIJSKE IGRE, ŠTA JE PO ZANIMANJU CRTANI LIK SUNĐER BOB? Bilo je napeto, ali Vladica je ipak uspela da se izbori za vredne nagrade! (VIDEO)

Podeli vest

Udobno se smestite i pratite dva minuta dobre zabave

U novoj epizodi Informerovog kviza znanja "Ističe ti vreme" Vladica Vladić iz Beograda trudila se da osvoji vredne nagrade. Vladica do sada nije imala iskustva u sličnim kvizovima, ali kako ističe tremu nema. 

 

Vladica je za 120 sekundi odgovorila na devet postavljenih pitanja i tom prilikom osvojila tri vredne nagrade.

Foto: printscreen/TVIN

- Treme nije bilo, malo sam se zbunila na više mesta ali zadovoljna sam. Vaš kviz ću sigurno preporučiti svim komšijama, a vi ako ne bude imali kandidata mene slobodno pozovite. Ja sam penzioner i vremena imam - govori Vladica sa osmehom na licu. 

Foto: printscreen/TVIN

Naša takmičarka napustila je studio zadovoljna, a da li će i ostali takmičari uspeti da znanjem pobede vreme i osvoje sjajane nagrade gledaćete i narednog petka u 12 časova, samo na portalu Informer.rs.

Foto: printscreen/TVIN

A ukoliko i vi želite da se oprobate u novoj igri, dobro zabavite i svojim znanjem osvojite sjajne nagrade, pošaljite svoje ime, prezime i datum rođenja na broj telefona 0648482459! Spremite se za nezaboravnu avanturu!

Foto: Informer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija