• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.03.2022

18:58

ZOKI ŠUMADINAC OTKRIO: Tara Simov je sigurno dobra u krevetu! Ne pitaj kako znam!

Informer.rs

Live TV

ZOKI ŠUMADINAC OTKRIO: Tara Simov je sigurno dobra u krevetu! Ne pitaj kako znam!

Podeli vest

Novi gost emisije "Zadrugari na skeneru" je pevač i bivši učesnik rijalitija "Zadruga". On je komentarisao aktuelne učesnike popularnog rijalitija koji ne prestaju da intrigiraju javnost. Pogledajte novu epizodu eksluzivno na Informer.rs

Zoki Šumadinac otkriva šta misli o zadrugarima. 

Reperu Nenadu Aleksiću srce je puklo na komade. Svi haosi i skandali Tare Simov i njega koji su se dogodili pre njene diskvalifikacije rasplakali su Ša, a Zoki Šumadinac otkrio je kakvo on mišljenje ima o ovom odnosu.

- To je neki bolestan odnos, tu ne moraš da budeš stručnjak da vidiš da je nešto bolesno, ili zdravo i mislim da je pesma pobednice Beovizije upravo za njih. Treba da je puste malo u zadrugu da bi je čuli ostali zadrugari, jer pored Tare i Ša ima još bolesnih unutra. Ša je ušao u vezu sa devojkom koja je labilna i nije ni ona kriva što je labilna, to je tako kako je. Upropastio je brak, brak je svetinja. Obično te nestabilne osobe, poput Tare, jako su dobre u krevetu, znam iz iskustva, ne pitaj me kako znam. Mislim da se on onako dobro zagrejao, ključa, dok Tara apsolutno koristi samo tu neku priliku i kadrove. Koliko sam čuo Tara već ima neke probleme od kako je izašla iz rijalitija - ispričao je Zoki.

Marko Đedović i Sandra Rešić šokirani su ponašanjem Dejana Dragojevića, Đedović i Sandra bili su uz Dejana u svim teškim situacijama u kojima se našao sa bivšom suprugom Dalilom. Ipak Dragojević se opet odrekao prijatelja, a Rešićku nazvao kadrušom.

- Dejan je jako dobar dečko, ne kažem da je Dalila loša, ali u njihovom odnosu Dalila je bila muškarac i žena, to je javna tajna i tu nema ništa loše. Ona je bila ta koja je vodila sve i Dejan je u njoj video i majku i oca i brata i sestru i mnogobrojnu familiju. Kada je sve to puklo on je jednostavno sa ovom devojkom čisto radi reda, ja mislim da to nije iz ljubavi. On je na njih ljut verovatno što su protiv toga, jer su Đedović i Sandra Rešić čas ovako, čas onako. Što se tiče Rešićke i to što kaže da je kadruša, moguće da je to jer ona osim tuđih problema nema svojih - komentariše Šumadinac.

Filip Car opet udario na Dalilu, pa otkrio da se pricalo da se Dalila bavi crnom magijom, da je prostitutka i da je skupljala novac za decu pa trošila.

- Kada su Dalila i Car u pitanju, na njih smo već navikli, malo se biju, malo se vole. Imam ja u komšiluku jedan par koji dok se ne pobije ne može da vodi ljubav, mislim da je to problem kod Filipa i Dalile. Ta neka vrsta psihološke ljubavi. Kada izađu iz zadruge nema od njih ništa, jer ovo je sve počelo kao rijaliti priča. Znamo kako su iz "Zadruge 3" Dejan i Dalila izašli jer nisu bili bitni i ako su mnogobrojnu familiju umešali u to. Ovo sada mislim da je dogovor između Dejana i Dalile interni, kući da nešto naprave, uspeli su, međutim to se otelo kontroli. Dalila voli muškarca koji lupi šakom o sto, Dejan je više onako njanjav i njoj treba neko ko će da lupi Dejan to nije mogao, a Filip je lupio rukom i još nečim i to je bilo to - istakao je Zoki Šumadinac. 

Tema koja je od samog početka rijalitija "Zadruga" aktuelna jeste odnos Dejana Dragojevića i Sandre Rešić, iako njih dvoje tvrde da između njih vladaju samo prijateljski odnosi, Marko Janjušević Janjuš zaključio je da to između njih dvoje nije drugarstvo.

- Janjuš ima neku svoju politiku i on je u Zadruzi 5 postao jako nebitan. Što se Sandre i Dejana tiče, ne verujem da ima tu nešto više od prijateljstva, zato što mislim da Sandra ima neki emotivno-psihološki problem u sebi. Ona je previše kruta, kao kamen je. Jeste ona plakala, ali to je zato što su zajedno u kući - prokomentarisao je Zoki.

Zabrinut, ali po svemu sudeći i srećan. Dejan Dragojević priznao da neće bežati od odgovornosti ukoliko je Aleks ostala trudna sa njim.

- Siguran sam da neće pošto sam već rekao da je Dejan dobar dečko. On jedva čeka da se ostvari kao otac. Dejan se sa Aleks smuvao da bi preboleo ovo što mu se desilo sa Dalilom i Carem, ali u koliko malo ozbiljnije pogledamo kadrove između Dejana i Dalile itekako imaju neke strelice koje sevaju. Ako Aleks nije trudna, Dejan i Dalila će po izlasku biti zajedno - zaključio je Zoki Šumadinac. 
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija