• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

06.12.2021

11:31

S.A.R.S PREŠLI U NARODNJAKE! Posle 6 godina prave koncert u Beogradu, a novih hit je - "Hej, kafano!"

Printscreen

Live TV

S.A.R.S PREŠLI U NARODNJAKE! Posle 6 godina prave koncert u Beogradu, a novih hit je - "Hej, kafano!"

Podeli vest

Posle šest godina, muzički sastav S.A.R.S, održaće koncert 17. decembra u Kombank dvorani. Frontmen ove grupe, Žarko Kovačević, ne krije uzbuđenje pred beogradski koncert i jedva čeka da izađe na binu i sa publikom zapeva dobro poznate hitove poput "Buđav lebac", "Lutka", "Perspektiva"...

 

- Posle šest godina od solo koncerta u Beogradu, nije mala stvar ovo što trenutno pripremamo. Iako smo nastupali na festivalima svih ovih godina, sve je to lepo, ali solo koncert je nešto posebno. Uvek je trema pred tako jedan nastup. Postoji trema, ali i velika želja da izađemo na binu i održimo beogradski koncert. Prvi put u Kombank dvorani, iako je ovo nekako pozorišna atmosfera, siguran sam da ćemo podići publiku na noge i uživati u muzici – kaže Žarko.

Grupa S.A.R.S uveliko priprema i novi album, a posetioce Kombank dvorane će obradovati novom pesmom "Hej, kafano" koja na simboličan način predstavlja baš onu kafanu koja nam je toliko nedostajala tokom pandemije.

Foto: Printscreen

- Odgovor se sam nameće. Inspiracija za ovu pesmu je kafana. Poklopilo se sa celom pričom oko pandemije i zabrane izlaska. Znamo koliko je ljudima nedostajalo da izađu u kafanu. Previše je stresa i svima je potreban taj neki ventil kako bismo se opustili – kaže frontmen grupe S. A.R.S

Osim što je izuzetan muzičar, Žarko Kovačević je jedan od retkih koji je izašao iz zone komfora i napravio promenu koja mu je iz korena promenila život.

- Svaka promena je teška, ali želja je jača. Niti me je dovoljno zanimao posao kojim sam se bavio, niti je postojala ambicija da napredujem, niti je finansijska satisfakcija bila dovoljno velika da zadržim posao. Prelomio sam i na kraju se pokazalo da je to bio pun pogodak, jer se bavim poslom koji volim. Snimiš, ljudima se to svidi, imaš koncerte, uživaš sa publikom - šta više treba - kaže Žarko.

Foto: Printscreen

Ako ste i vi ljubitelj pesama ovog beogradskog benda, dođite u Kombank dvoranu 17. decembra i saznajte zašto se na njihovim nastupima uvek traži karta više.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija