• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

25.11.2021

08:00

KO JE UBICA? Ovaj slučaj može da reši samo 2% ljudi!

Live TV

KO JE UBICA? Ovaj slučaj može da reši samo 2% ljudi!

Podeli vest

Pokušajte da rešite zagonetku

Ukoliko brzo razmišljate i već ste utrenirani u rešavanju zagonetki, ovo je prava za vas. Saznajte da li imate detektivske moći. 

Zagonetka: 

Usamljeni starac je živeo u svojoj kući. Nikada nije napuštao kuću na duže vreme. 

Bio je petak sredinom leta kada je poštar naišao i pozvao čoveka. Nije bilo odgovora. 

Poštar je pogledao kroz prozor i vidio ga kako leži u lokvi krvi. Kada je došao policajac, našao je novine od utorka, dve flaše toplog mleka i jednu flašu hladnog mleka. 

Sledećeg dana, ubica je uhapšen. Kako je policija tako brzo zaključila ko je u pitanju?

Rešenje se nalazi u video-prilogu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gluposti

pre 2 godine

A zasto je postar dosao u petak i provirio? zasto nije dolazio u sredu i cetvrtak? Dosta neozbiljnih tra-la-la prica. Ako nemate nesto pametno, nemojte ni ovako nesto.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija