• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti / Informer

13.11.2021

13:05

NJEN KAPUT KOŠTA KAO STAN U BEOGRADU! Ovo su najskuplje odevne kombinacije Melanije Tramp!

Live TV

NJEN KAPUT KOŠTA KAO STAN U BEOGRADU! Ovo su najskuplje odevne kombinacije Melanije Tramp!

Podeli vest

Čak ima i haljinu koja je neprocenjive vrednosti

Modni dizajneri vole stil Melanije Tramp. Međutim, mnoge njene odevne kombinacije su takođe dostupne u vrhunskim prodavnicama, iako po visokoj ceni.

Ovo su neke od njenih najskupljih odela: 

Manolo Blahnik štikle: $670

Ako ste gledali Seks i grad, znate da su cipele Manolo Blanik prilično skupe. Melanija Tramp nosila je ove vrhunske cipele 2017. godine kada je sa suprugom posetila Teksas nakon uragana Harvi. Iako je Donald Tramp nosio debele, vodootporne čizme, Melanija je nosila štikle sa visokom potpeticom. Ovo je izazvalo neke kontroverze, ali Melanija ih je zamenila za patike kada je stigla.

 

 

Balmain bluza: $720

Bivša prva dama pozvala je desetoro dece u Belu kuću da joj pomognu u bašti. Iako bi ti mama rekla da nosiš staru odeću u kojoj nije problem da se zaprljaš, Melanija očigledno ne mari za to. Za rad u bašti nosila je skupu dizajnersku bluzu francuskog brenda Balmain. Kako logično.

 

 

Gucci bluza: $1,100

Prilikom Trampove debate sa Hilari Klinton, Melanija je izabrala da obuče jarko ružičastu Guči bluzu sa labavom mašnom oko vrata. Odevni predmet je ubrzo postao poznat kao „mačka bluza“. 

 

 

Haljina J. Mendel – $7,000

Tokom večere sa britanskom premijerkom Terezom Mej, Melanija je ukrala šou kao prava Bela. Nosila je žutu haljinu dizajnera Dž. Mendela. Kupovina ove haljine svakako nije jeftina, jer bi vas koštala oko 7000 dolara.

 

 

Dolce & Gabbana kaput: $51,500

Iako su mnogi hvalili Melanijin osećaj za modu na sastanku G7 u Italiji, njen skupi kaput Dolce & Gabbana izazvao je niz komentara. Smešno skup kaput košta 51.500 dolara, iznos koji većina Amerikanaca ne zarađuje ni na godišnjem nivou.

 

 

Hervé Pierre haljina: neprocenjivo

Melanija je želela da obuče haljinu koju niko neće zaboraviti na inauguraciji njenog supruga Donalda Trampa. Zato je kontaktirala francuskog dizajnera Erve Pjera da joj dizajnira haljinu po meri. Biografija Ervea Pjera nije ništa manje nego spektakularna, jer je već dizajnirao haljine za prve dame Mišel Obamu i Hilari Klinton. Haljine koje pravi za takve prilike su nedostupne. Melanija je potom poklonila svoju haljinu muzeju Smitsonijan.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija