• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

12.11.2021

18:47

VARALA GA JE IZA LEĐA MESECIMA! Ali ne sa drugim muškarcem ili ženom, već...

Live TV

VARALA GA JE IZA LEĐA MESECIMA! Ali ne sa drugim muškarcem ili ženom, već...

Podeli vest

Postoje priče koje su toliko bizarne da su verovatno istinite, a jedna od takvih je ispovest mlade Britanke s kojom je dečko raskinuo zbog potpuno neverovatnog razloga

- Bili smo u vezi tri godine, i čak smo i živeli zajedno. Kada sam se uselila kod njega pristala sam, da kao i on, postanem vegan (osoba koja ne jede bilo koji proizvod životinjskog porekla, prim. nov) - započinje ona svoju priču i nastavlja:

- Međutim, posle nekoliko meseci sam počela da kriziram, i noćima sam sanjala hrskavu piletinu iz “Mekdonaldsa”. Ubrzo sam počela da se iskradam iz kuće bar dva puta dnevno da bih skoknula do prvog “Meka”.

- Kada bi me on pitao gde idem, ja bih slagala da moram u kupovinu. U povratku bih, da bi sve bilo uverljivije, svratila do supermarketa i kupila par nasumičnih stvari - kaže devojka.

- To sam radila nekoliko meseci, ali on je postajao sve sumnjičaviji, i pre nekoliko dana me je optužio da ga varam i raskinuo je sa mnom. Logično, rekla sam mu šta sam zaista radila, ali on mi nije poverovao - objašnjava Engleskinja.

- On je ubeđen da je priča o piletini samo pokriće, i da ga varam s drugim muškarcem. Kako, pobogu, da mu dokažem da ga nisam varala? Nikad nisam mogla ni da pomislim da će se moja veza završiti zbog nečega ovako glupog - zaključila je ona.

Usledili su brojni komentari i jedni su se smejali zbog ovakvog raspleta, dok su drugi stvar shvatili mnogo ozbiljnije i poručili su joj da je njen dečko ispravno postupio jer ga je ona lagala i nije bila iskrena prema njemu.

- Kada partneru nešto radite iza leđa, to će vam se kad-tad osvetiti - napisao je jedan od komentatora.

Ako se ipak desi da stvarno varate partbera, evo jednog recepta za "izvlačenje";




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija