• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

28.09.2021

14:10

VELIKI USPEH SRPSKE GLUMICE U ITALIJI! Nevena Šarčević objavila film "Živeli"!

Privatna arhiva

Live TV

VELIKI USPEH SRPSKE GLUMICE U ITALIJI! Nevena Šarčević objavila film "Živeli"!

Podeli vest

Dvostruki izazov u Rimu za Nevenu Šarčević

Zdravica kao univerzalna poruka sreće i veselja ustaljena je vekovima u svim narodima sveta. Inspirisana time, poznata srpska glumica Nevena Šarčević koja godinama radi u Italiji objavila je film "Živeli".

- Svidela im se ideja jer je film poruka životu i onome što nas u njemu veseli. U ovom trenutku to je svima potrebno. Film se zove " Živeli", inspirisan srpskim zdravicama i čuju se obraćanja iz raznih delova sveta, bilo mi je bitno da bude i internacionalni, poznajem puno glumaca poznatih širom sveta, zdravice na različitim jezicima, slavimo život, ispijamo vino... Živimo! - kaže glumica Nevena Šarčević.

- Kao glumici, ovog puta i reditelju, filologu bitno mi je da je reč "živeli" stala rame uz rame sa Cheers, Salute, Ćin- Ćin i drugima. Bila sam inspirisana srpskim zdravicama - istakla je.

Foto: Privatna arhiva

Nevena Šarčević

- Rim je proročanski grad u njemu su se uvek rađale nove ideje, možda će i ova forma za par godina biti ustaljena... Koji je to trenutak koji određuje promenu videćemo. Poznato nam je svima da je ova zemlja nadahnuće u kulturnim dešavanjima sveta - istakla je Šarčevićeva.

- Moj "filmić" je samo moj od početka do kraja, nadam se da ću ubuduće naići na veće razumevanje svih, ja volim život, Srbiju, maternji jezik bez obzira što govorim još 3 jezika. Ako se na italijanskom portalu pojavi pesma Beograde, Pobednik i beseda mislim da je dovoljno od mene - naznačila je glumica Nevena Šarčević.

- Živeli! - poručila je Nevena Šarčević.

Foto: Privatna arhiva

Nevena Šarčević

- Novi pravac u filmskoj kinematografiji biće vertikalni kadar. Uvek sam pratila inovacije.
Sve veća upotreba mobilnih telefona i tableta kao i način življenja prouzrokovan pandemijom nameću neke nove oblike i forme. Teži se kratkim sadržajnim formama koje se mogu brzo pogledati u nekoj pauzi... Kojim putem će ići kinematografija ostaje da vidimo, ovo je početak nečeg novog! Osećam dolazi novo doba -
rekla je glumica Nevena Šarčević.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija