• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: društvene mreže

13.09.2021

13:54

MEKSIČKA ZLATOKOSA! Muzičar kosu zamenio - ZLATNIM LANCIMA, sad ne može bezbedno da šeta ulicama!

Instagram

Live TV

MEKSIČKA ZLATOKOSA! Muzičar kosu zamenio - ZLATNIM LANCIMA, sad ne može bezbedno da šeta ulicama!

Podeli vest

Već smo navikli da muzičari, pogotovo u svetu hip hopa, rade bizarne stvari kako bi izgledali privlačnije i interesantnije publici, ali ovo je već previše

Meksički reper koji nastupa pod imenom Dan Sur za sebe tvrdi da je prvi reper sa zlatnim lancima umesto kose.


On je nedavno na svom Tik Tok profilu pokazao svoju "inovativnu" frizuru i za kratko vreme broj pratilaca mu je skočio sa 12.000 na skoro dva miliona.

- Hteo sam da uradim nešto drugačije, jer sada se svi farbaju. Nadam se da me niko neće kopirati - rekao je Dan Sur.

- Imam kuku koja mi je ugrađena u glavi, i za tu kuku su zakačene kukice od lanaca. Sve to je pričvršćeno za moju lobanju, ispod kože, tako da je ovo moja kosa. Ponosno mogu da kažem da sam prvi reper koji ima kosu od zlata.

Ugrađivanje stvari u glavu je postao trand u hip hopu, pogotovo nakon što je reper Lil Uzi Vert u čelo stavio dijamant vredan 24 miliona dolara, koji mu je neko za vreme nastupa isčupao.

Da li slična sudbina čeka i Don Sura?

I koja je sledeća budalaština koju će neko smisliti i ima li kraja ovom ludilu?




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija