• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

02.08.2021

07:34

ŠTO NA UM, TO NA DRUM! OBEĆAVAM TI DA... Zbog ovih reči mlada poželela da napusti venčanje: JA SE IPAK NE BIH UDALA! /VIDEO/

printscreen

Live TV

ŠTO NA UM, TO NA DRUM! OBEĆAVAM TI DA... Zbog ovih reči mlada poželela da napusti venčanje: JA SE IPAK NE BIH UDALA! /VIDEO/

Podeli vest

Organizatorka venčanja iz Meksika, zabeležila je komičnu scenu tokom svečanog čina ispred oltara

Jednog mladoženju uhvatila je nervoza dok je ponavljao zavete za sveštenikom, pa je nehotice svojoj dragoj uspeo da obeća da će joj zauvek biti neveran.

U crkvi se u tom trenutku začuo gromoglasan smeh, a dodatnu urnebesnu notu situaciji je dala i duhovita mlada.

- Oče, znate šta? Ja mislim da se ipak ne bih udala - rekla je u šali, te je nastao novi talas smeha.

Sveštenik je u tom trenutku počeo da izgovara molitvu, najpre zato što je molitva i sledila, a možda i zbog zoga što mu je kroz glavu prostrujala misao "Pomozi im Bože".

Pogledajte: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija