• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

15.09.2021

07:51

INTERNET SE USIJAO ZBOG DIJETALNOG HLEBA! Pogodan za keto ishranu, potpuno mekan, A PRAVI SE OD SAMO TRI SASTOJKA! /VIDEO/

printscreen instagram

Live TV

INTERNET SE USIJAO ZBOG DIJETALNOG HLEBA! Pogodan za keto ishranu, potpuno mekan, A PRAVI SE OD SAMO TRI SASTOJKA! /VIDEO/

Podeli vest

Ovaj hleb trenutno je potpuni hit društvenih mreža, a možete ga ukrasiti na bezbroj načina

Oblak hleb ponovo je zavladao Instagramom - dok su se ranije od njega pravile "pogačice", sada se oblikuje u pravi hleb a možete ga i dekorisati.

Jedan od najpopularnijih načina je da ga pospete bademom, a možete mu dodati i malo jestive boje.

Međutim, imajte na umu da neće biti ukusa kao pravi hleb jer je ipak u pitanju dijetalna verzija pogodna za keto ishranu.

RECEPT ZA OBLAK HLEB

Sastojci:

Tri belanca

30 grama šećera

10 grama kukuruznog skroba

Priprema:

Najpre u posudu umutite belanca, tako da formiraju gustu penu. Zatim dodajte šećer i kukuruzni skrob, pa mutite i dalje, dok smesa ne bude gusta poput testa.

Zatim smesu stavite u pleh u koji ste stavili i papir za pečenje, nežno oblikujte kašikom smesu i pecite na 150 stepeni oko 25 minuta.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stevo Nakurcov

pre 2 godine

HA ; HA;HA HAHAHAHA HA ha hhaaa ha ha ha ha ha ha ha Bolji su Kinezi oni ga prave od dietalne plastike

dera

pre 2 godine

30 g secera ! DIJETALNI hleb ???????????????????????????? BUDALASTINA !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija