• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

13.05.2021

09:10 >> 13:44

MAJKO MOJA, KAKVO JE OVO ČUDO?! Zver iz morskih dubina pronađena na plaži! JEZIV PRIZOR!

Live TV

MAJKO MOJA, KAKVO JE OVO ČUDO?! Zver iz morskih dubina pronađena na plaži! JEZIV PRIZOR!

Podeli vest

Posetioci jedne plaže u Kaliforniji prošle nedelje zatekli su čudan prizor na obali

Par koji je šetao naišao je na telo udičarke, "čudovišta" iz morskih dubina.

Ove ribe poznate su po izraslini na glavi koja svetli i privlači druge ribe. Deca će ovu živuljku uglavnom prepoznati iz prve, jer upravo udičarka u čuvenom crtaću "Potraga za Nemom" uz pomoću svetlosti mami Dori i Marlina, pre nego što krene da ih juri.

- Ove ribe žive na velikim dubinama i zaista je retkost videti ih, čak i proučavati ih. Veoma je čudno što je pronađena na površini. Pokušavamo da shvatimo kako se to dogodilo - saopštili su naučnici.

 

Not something we pulled onto the boat today but still an AMAZINGLY RARE FIND off of local @newportbeach at Crystal Cove... Posted by Davey's Locker Sportfishing & Whale Watching on Saturday, May 8, 2021

 

U ponedeljak su ostaci udičarke zamrznuti, ali još nije doneta odluka gde će telo biti čuvano.

Naučnici kažu da udičarke nisu ugrožena vrsta, ali da je činjenica da je telo pronađeno na plaži veoma neobično.

Pogledajte kakve sve još vrste žive u dubinama mora. I ne brinite, možete slobodno na more, ovo su vrste iz velikih dubina okeana:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija