• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cdm

12.09.2020

15:58

SAVRŠEN PAR! Pokušajte nešto da naučite od njih!

Live TV

SAVRŠEN PAR! Pokušajte nešto da naučite od njih!

Podeli vest

Oni imaju više stila od većine mladih parova na Instagramu. Više su kul, iako gaze osmu deceniju. A i mnogo bolje se zezaju. Upoznajte “hipster deku” i njegovu šik bakicu i pokušajte da nešto naučite od njih.

Brit Kanja (69) i Ginter Krabenhoft (73) iz Berlina izgledaju kao da su ispali iz nekog filma. Imaju fantastičan stil, gotovo kostimografski, a skoro svakog dana se ubacuju u neku drugu priču.

Foto: instagran/g.krabbenhoft

 

Ginter je od ranije poznat na društvenim mrežama kao “hipster deka”, mada bi mogao da drži lekcije iz stila današnjim hipsterima. Nosi savršeno skrojena odijela s prslucima i leptir mašnama, fine kožne cipele, a stajling kompletira interesantnim šeširima, okruglastim naočarima, cvećem na reveru.

Foto: instagran/g.krabbenhoft

 

Brit ga prati interesantnim haljinama dostojnim holivudskih diva zlatnog doba.Njen retro šik fazon upotpunjuju raskošne marame, upečatljiv nakit, šeširi širokog oboda.

Foto: instagran/g.krabbenhoft

 

Ginter kaže da je pre penzije bio sasvim “običan”, mada se uvek nalazio u modi. Radio je kao kuvar, ali je odevanje za njega uvek bilo poseban doživljaj, igra, “balans između onoga unutra i spolja”, piše Bored Panda.

“Volio bih da sam bio stilista. Ali nisam bio neki buntovnik, tako da sam poslušao svoje roditelje kad su mi rekli šta da radim. Postao sam kuvar. U početku mi je bilo teško, ali je posle bilo ok. Potpuno normalan posao”, kaže Ginter.

U penziji se opustio što se tiče modnog izraza, a otkrio je i koliko uživa u plesu. Sada zajedno sa Brit sa širokim osmehom pleše kroz život, uživajući u kostimiranju, fotkanju, igri, umetnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija