• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

03.05.2020

12:00

PESMOM PROTIV KORONE! Novosadski penzioneri uživali uz operu iz svog dvorišta! (Video)

Live TV

PESMOM PROTIV KORONE! Novosadski penzioneri uživali uz operu iz svog dvorišta! (Video)

Podeli vest

U novosadskom kvartu "Liman 4" napravljen je mali koncert prvog maja za najstarije građane koji su izašli u šetnju

Članovi Srpskog narodnog pozorišta zauzeli su mesto u jednom novosadskom dvorištu između zgrada, a pod palicom dirigenta čuli su se najlepši zvuci u kojima su uživali penzioneri.

Na kraju su zasvirali i zapevali dobro poznatu italijanski pesmu "O bela ćao", koja je u ovim teškim, vremenima izazvanim koronavirusom, ponovo stekla popularnost.

Prisetimo se i talentovanih Makedonaca koji su napravili svoju verziju partizanskog hita i napravili "bum" na našim prostorima.

PESMA "KORONA ĆAO" UJEDINILA JE REGION! Evo šta za Informer kaže jedan od autora hita pandemije!

Iz videa se može primetiti da se građani Novog Sada pridržavaju pravila. Svi penzioneri nosili su maske, te su se trudili da održavaju fizičku distancu koliko je to moguće.

Kako saznajemo, ovo je samo jedan od koncerta na otvorenom, a ovi divni ljudi nastaviće da zabavljaju svoje sugrađane na različitim lokacijama u Novom Sadu.

SVAKO DRUŠTVO IMA SVOJU DVORSKU LUDU! Da li vam je poznato?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija