• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

15.01.2023

18:00

OVO KAMERE NISU ZABELEŽILE! Đedović otkrio šta mu je Car priznao na kraju emisije! Evo šta se krije između Aleksandre i ovog zadrugara!

printscreen

Live TV

OVO KAMERE NISU ZABELEŽILE! Đedović otkrio šta mu je Car priznao na kraju emisije! Evo šta se krije između Aleksandre i ovog zadrugara!

Podeli vest

Marko Đedović bio je gost Informerove emisije "Zadrugari na skeneru"

Od kako je postao zvanični voditelj Zadruge 6, Marko Đedović dobija informacije od pojedinih zadrugara servirane na tacni, jer u njemu i dalje vide prijatelja sa kojim su živeli tri godine. 

Đedović nije štedeo zadrugare, te nam je priznao da mu je Filip Car nakon emisije prišao i rekao razlog zbog čega Aleksandra ne sme da se suprostavi njemu u odbrani Ivana Marinkovića. 

Majka Nece i Pece podnosi tužbu protiv Marka Stefanovića nakon brutalnog okršaja

Foto: printscreen

- Ako ima elemenata za tužbu neka to i uradi. Svi znao da je u Zadruzi svaka vrsta nasilja strogo zabranjena i da nema potrebe za tim. Smatram da je u ovoj situaciji Sanja bila mutava koliko i on kada nisu znali verbalno da odgovore Peci i Neci - započinje Marko

Brutalan intiman odnos Maje Marinković i Filipa Cara u izolaciji

Foto: printscreen

- Katastrova, užas! Taj stepen poniženja Maje Marinković je katastrofalan i odvratan - govori voditelj.

Intiman odnos Miljane i Zole na rajskom ostrvu - Sve se treslo od vrele akcije

Foto: printscreen

- Oni nek se tresu, tresu se već tri godine. Ja sam rekao Miljani ako je srećna sa Zolom, neka nastavi i dalje sa njim - komantariše Đedović.

Matora prepričala njenu akciju sa Anitom

Foto: printscreen

- Gledao sam i moram da priznam da ne znam kako je ono izvodljivo. Ono što su ona i Matora radile, ličilo je na seks Cara i Aleks. Anita je mučena, mislio sam na početku da je drska i bezobrazna, drčna ali na kraju se ispostavilo da je glupa ko noć - ističe Marko.

Okršaj Filipa Cara i Ivana Marinkovića

Foto: printscreen

- Mislim da se taj okršaj događa samo zato što je Filip Car apsolutno siguran da je Ivan zaljubeljn u Aleksandru. Postoje stvari koje još nismo saznali, koje Marinković rekao bez bubica Aleksandri. Zato Aleksandra ne sme da se suprostavi Filipu u odbrani Ivana Marinkovića. To je meni rekao Filip nakon završetka emisije kada sam krenuo ka izlaznim vratima - završava voditelj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija