• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.01.2023

20:00

"SELFIE INTERVIEW" SANDRA REŠIĆ: NEĆU VIŠE DA ĆUTIM! OVO JE JEDINA PRAVA ISTINA O DEJANU, CARU I MENI!

Informer

Live TV

"SELFIE INTERVIEW" SANDRA REŠIĆ: NEĆU VIŠE DA ĆUTIM! OVO JE JEDINA PRAVA ISTINA O DEJANU, CARU I MENI!

Podeli vest

Sandra Rešić gošća je druge epizode naše nove emisije "Selfie interview"

Dok svi bruje o njenom odnosu sa Dejanom Dragojevićem i Filipom Carom, pevačica Sandra Rešić je stavljena na muke - morala je da se odluči za jednog. I izabrala je! Sandra je priznala da joj je Dejan bolji frajer od Cara!


Ona je otkrila i sadržaj poruka koje je dobila od Filipa i šta joj je pripit Car rekao kad su se videli!
Za bivšu učesnicu "Zadruge" stiglo je na stotine pitanja na našem profilu na Instagramu "Selfie interview", a ona se potrudila da odgovori na većinu. Tako je otkrila odakle joj tolike grudi, šta je sve operisala, čije su sado-mazo igračke koje su nađene u Matorinom stanu, kog zadrugara bi pretukla... 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija