• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

11.10.2022

21:00

BLIŽI SE KRAJ VEZE DALILE I LUKE NIKOLIĆ - Do kraja novembra su zajedno, a posle Dalilu ponovo gledamo na malim ekranima - Otkriva numerolog Stefan Dragojlović!

printscreen

Live TV

BLIŽI SE KRAJ VEZE DALILE I LUKE NIKOLIĆ - Do kraja novembra su zajedno, a posle Dalilu ponovo gledamo na malim ekranima - Otkriva numerolog Stefan Dragojlović!

Podeli vest

Nakon što je u javnosti kao bomba odjeknula vest da je bivša zadrugarka Dalila Dragojević raskinula sa dečkom Lukom Nikolićem nakon dva meseca zabavljanja, ipak ona je dematovala sve navode i pokazala da i dalje uživa u ljubavi sa svojim izabranikom

Iako se Luka protivi medijskom eksponiranju svoje veze sa kontroverznom rijaliti učesnicom, zbog čega ne daje izjave za medije, njih dvoje su više puta uhvaćeni zajedno na javnim mestima.

Nakon što je Dalila okončala brak sa Dejanom i vezu sa Filipom, mnogo se spekuliše koliko dugo će uspeti da opstane u vezi sa trenutnim dekom Lukom. Više o tome će nam otkriti numerolog Stefan Dragojlović. 

- Dalili je ova goina donela mnoge promene, u emotivnom smilu. Ona je doživela jednu potpunu emotivnu erupciju, ali pored toga ona se nalazi u godini devetke, a to je godina karme. Šta god da otpočne, a da javnost za za to njoj će se loše završiti. Jedina veza koja može u godini devetke da uspe to je tajna veza za koju će znati samo isključivo ona i njen partner. Prekid ove veze se očekuje najkasnije do kraja novembra. Njoj jasno stoji još jedan dečko, pa drugi dečko pa tek onda ulazi u sledeću godinu, godinu stabilizacije. Sledeća godina će joj biti godina za nove početke, a kada to kažem mislim da ima velike šanse da je ponovo vidimo na malim ekranima kao novu šansu i novi početak, tačnije sebe da pokaže u novom izdanju. 

- Kada je reč o njenom partneru, on je neko ko ima dobre aspekte. On je vaspitan, kulturan, ima dobre vrline i najbitnije što je odgovoran prema svemu u životu. Kada je njegova veza u pitanju sa Dalilom, on ne pada u numerološki kod gospođice Dragojević za ceo život, tako da od toga nema apsolutno ništa - završava numerolog Stefan Dragojlović za emisiju "Takav ti je horoskop". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija