• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.07.2022

12:00

SKORO 100 PUTA SE TAKMIČIO! Goran obožava kvizove, a evo i koje nagrade je svojim znanjem osvojio!

Informer

Live TV

SKORO 100 PUTA SE TAKMIČIO! Goran obožava kvizove, a evo i koje nagrade je svojim znanjem osvojio!

Podeli vest

Za naš kviz vam nije potreban fakultet niti doktorat, samo vam je potrebno znanje iz opšte kulture i malo sreće kako bi osvojili pet vrednih nagrada

U novoj epizodi kviza "Ističe ti vreme" takmičio se Goran Vranić iz Banatskog Brestovca koji je pokazao zavidno znanje u svim oblastima.

Goran je do sada imao iskustva u raznim kvizovima, ali kako kaže voli takmičenja i izavove i baš iz tog razloga se odlučio da okuša sreću i u našem kvizu znanja. 

- Rezultati su bili drugačiji. Nekada je bilo veoma uspešno, a nekada i ne baš. Ja mislim da ne bi trebalo da bude treme, bližim se stotom učestovanju u kvizovima - rekao je Goran.

Naš takmičar je odgovorio na svih 16 pitanja i sa sobom poneo pet vrednih nagrada: knjigu izdavačke kuće "Laguna", slatki "Štark paket", proizvode "Zlatiborac", poklon paket iz "Lili drogerija" i mali kućni aparat "Gorenje"!

- Pitanja nisu bila teška. Čini mi se da su mi pitanja baš "legla", ima i onih lakih koja ne "legnu", ali to sada nije bio slučaj. Svima bih preporučio da se takmiče - zaključio je Goran. 

Goran je osvojio vredne nagrade, a da li će i ostali takmičari uspeti da znanjem pobede vreme i osvoje sjajane nagrade gledaćete i narednog petka u 12 časova, samo na portalu Informer.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija