• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.05.2022

12:00

KOJA HRANA SE NIKADA NE POKVARI? ŠTA JE ANATEMA? Pitanja nisu bila teška ali kada sat počne da otkucava... Pogledajte novu epizodu kviza "Ističe ti vreme"!

Informer

Live TV

KOJA HRANA SE NIKADA NE POKVARI? ŠTA JE ANATEMA? Pitanja nisu bila teška ali kada sat počne da otkucava... Pogledajte novu epizodu kviza "Ističe ti vreme"!

Podeli vest

Informer je i ovog petka pripremio dva minuta dobre zabave za sve one koji uživaju prateći kvizove

U novoj epizodi kviza "Ističe ti vreme" takmičila se Radmila Gačević iz Beograda koja je pokazala svoje znanje, okušala sreću i pokušala da pobedi vreme.

- Imala sam iskustva u kvizovima. Takmičila sam se dva puta. Nadam se da će me sreća poslužiti - rekla je Radmila. 

Radmila je odgovorila tačno na 9 pitanja i sa sobom ponela tri vredne nagrade: Knjigu izdavačke kuće "Laguna", slatki "Štark paket" i paket proizvoda "Zlatiborac".

- Znala sam neke odgovore, ali je trema učinila svoje. Svima bi preporučila da se pijave za ovaj kviz. Pitanja nisu teška, sve je to opšta kultura - rekla je Radmila. 

Pitanje

Koja je jedina jestiva hrana koja se nikada ne pokvari?

Odgovor: Med

Arheolozi su tokom istaživanja širom sveta pronalazili ispravan med star i do 3.000 godina. Tajna se krije u sastojcima samog meda poput šećera i raznih kiselina.

Radmila je osvojila vredne nagrade, a da li će i ostali takmičari uspeti da znanjem pobede vreme i osvoje sjajane nagrade gledaćete i narednog petka u 12 časova, samo na portalu Informer.rs.

A ukoliko i vi želite da se oprobate u novoj igri, dobro zabavite i svojim znanjem osvojite sjajne nagrade, pošaljite svoje ime, prezime i datum rođenja na broj telefona 0648482459! Spremite se za nezaboravnu avanturu!



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija