• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

07.05.2022

18:03

MAJA MARINKOVIĆ RASKRINKALA JANJUŠA I BIVŠE ZADRUGARE! "DILOVALI SU DROGU NA JEDNOM FESTIVALU, ENA JE PONOVO IZBACILA JANJUŠA NA ULICU"!

printscreen instagram

Live TV

MAJA MARINKOVIĆ RASKRINKALA JANJUŠA I BIVŠE ZADRUGARE! "DILOVALI SU DROGU NA JEDNOM FESTIVALU, ENA JE PONOVO IZBACILA JANJUŠA NA ULICU"!

Podeli vest

Maja Marinković nije štedela reči kada je u pitanju njen bivši dečko Marko Janjušević Janjuš

Već nekoliko dana bruji rat između Maje Marinković, Sandre Čaprić i Marka Janjuševića Janjuša. Bivša zadrugarka nije želela da se pojedine osobe reklamiraju preko njenog imena, pa je rešila za emisiju "Džet set Top 5" da otvori sve karte i stavi tačku na sve natpise.

- Sve je krenulo od kako smo se Janjuš i ja slučajno sreli na jednom poznatom mestu. Između nas ne postoji neka mržnja, ja sam se najnormalnije njemu javila kao i on meni, ali je on bio uporan da mi pređemo za njegov sto, čak je i poslao prijatelja da nas zamoli da pređemo kod njih za separe. Sutradan kada sam se probudila ostala sam u šoku. Prozivke sa svih strana, što na Instagramu, što na svim mogućim portalima od strane Sandre Čaprić - govori Maja i dodaje:

Foto: printscreen

- Ako je ona zaljubljena u Janjuša to je njena stvar, ali da proziva mene ničim izazvana, e tu se već zeznula. Ja nju nisam dirala, već sam je najnormalnije pozvala da rešimo problem koji ona ima sa mnom. 

Maja nam je otkrila proverenu informaciju, da je Janjuš završio na ulici nakon što je proveo veče sa njom. 

Foto: printscreen

- Janjuš je bio gost u etno selu, a mislim da je i dalje jer nema više krov nad glavom. Nakon što je bio sa mnom, Ena ga je izbacila na ulicu i sve njegove stvari. Ali bilo je za očekivati jer sve vam govori kada odete tako od nekog pa mi se vratite, to govori prvenstveno o nepostovanju samog sebe pa svih drugih oko sebe - govori Maja.

- Svi jako dobro znaju da je moje ime njima jedini način da se nađu u medijima pa to i koriste, ja da kaže A, to je odmah cela azbuka, ali osobama kao što je Sandra Čaprić i Bane Đokić, Maja neće dati besplatnu reklamu. Ceo njen honorar ne bi mogao da plati ovu reklamu koju je dobila preko mene - isitče starleta.

Foto: printscreen

Maja nam je priznala da je svoju privatnost platila u popularnom etno selu u kom je boravila neko vreme, a da je Bane Đokić iskoristio to što mu je tata vlasnik i sve javno izneo ko je sa kim tamo bio.

- To je protivzakonito i za to može da dobije ogromnu tužbu. Ali ako se već hvali lažima, bolje za promenu da kaže istinu da je bio glavni diler narkotika na jednom poznatom festivalu u Beogradu. 

U video prilogu iznad teksta pogledajte kompletan intervju i saznajte šta nam je Maja još otkrila o bivšim zadrugarima. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija