• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.04.2022

18:00

ZA NJIMA JE SRBIJA PLAKALA - Ove poznate i istaknute ličnosti su nas napustile u 2020. godini i za osobom ostavile veliku prazninu!

printscreen

Live TV

ZA NJIMA JE SRBIJA PLAKALA - Ove poznate i istaknute ličnosti su nas napustile u 2020. godini i za osobom ostavile veliku prazninu!

Podeli vest

Ekskluzivno u emisiji "Takav ti je horoskop" astrolog Srđan Stojić otkriva zbog čega su neke od poznatih ličnosti izgubili život baš u 2020 godini i zašo im je to bilo suđeno!

Oni nisu više sa nama, uzela ih je ukleta 2020. godina. Najveće legende glumišta i estrade koje su nas napustile, astrolog Srđan Stojić otkriva i zbog čega su nas baš tada napustili. 

Neda Arnerić 

Foto: printscreen

- Njen horoskop otkriva puno depresije. Ona je bila žena koja je spremna na suicid. Nije mogla da izdrži pritisak popularnosti. Ona dok je na sceni, dok je među ljudima ona normalno funkcioniše, ali kada uđe sama u svoju kuću ona je imala problem sa svojom psihom. Jednostavno to joj je nasledno sa majčine strane i to nije mogla da izbegne to je negde i koštalo - otkriva astrolog.

Ivan Bekjarev

Foto: printscreen

- Ta 2020 je i Ivanu i Nedi Arnerić kao i predhodne godine krenule jako loše i moglo se očekivati da će te godine 2018, 2019, 2020 biti jako teške po pitanju svega, a naročito na zadravstvenom planu. Ta planeta koja priča o plućima i o disajnim organima, planeta Merkur kod njega se nalazila u jako lošem znaku - komentariše Srđan Stojić astrolog. 

Džej Ramadanovski 

Foto: printscreen

- Čovek koji voli da uživa, hedonista, jako pametan i intiligentan. On je uvek bio ispred svog vremena, ali neko ko je kroz život upao u kandže narkomanije, alkoholizma, tabletomanije. Voleo je jednostavno da uživa i do kraj svog života je tako živeo. On je jednostavno sebi rekao da će do kraja živeti punim plućima i tako je i bilo - ističe Astrolog Srđan

Desimir Stanojević 

Foto: printscreen

- Čovek koji je imao predispozicije za depresiju, tugu, jad i čemer. On je bio jako popularan devedesetih godina, ali kasnije se povukao, zato što je on u sebi imao taj problem sa javnosti. On je imao jako tešku genetiku i to je negde prenešeno na njega da se povuče u sebe i on je jednostavno bio predodređen da izgubi život u tom trenutku - priča astrolog.

Isidora Bjelica 

Foto: printscreen

- Kod Isdore Bjelice je isto priča genetike. Ona nije mogla to da izbegne, bilo šta da je pokušala da uradi. Ta godina 2020 i 2019 su bile jedne od njenih najtežih godina u životu. Bilo joj je predodređeno da se razboli od tako opake bolesti i samo se čekao trenutak kada će se na nebu pojaviti takva konstalacija planeta koje će uticati na njen horoskop i okončanje života - zaključuje astrolog. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija