• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.04.2022

18:00

ZBOG ČEGA SU SE RAZVELE POZNATE LIČNOSTI? Ovim damama nije bio suđen srećan brak!

printscreen

Live TV

ZBOG ČEGA SU SE RAZVELE POZNATE LIČNOSTI? Ovim damama nije bio suđen srećan brak!

Podeli vest

Ekskluzivno u emisiji "Takav ti je horoskop" astrolog Srđan Stojić otkriva zbog čega su se razvele Jovana Jeremić, Gordana Goga Sekulić, Jovana Pajić, Danica Ristovski i Jelena Đokić!

Godina za nama, čini se da nije bila najpovoljnija za ljubav, bar kada su domaće poznate ličnosti u pitanju. Mnogi parovi sa javne scene su odlučili da se razvedu, a pojedini su prilično šokirali svojim objavama.

Da li im je ovakva sudbina bila zapisana među zvezdama otkriva astrolog Srđan Stojić.

Jovana Jeremić

Foto: printscreen

- Jovana se razvela zato što joj je sedmo polje koje predstavlja partnerstvo supruga napadnuto već neko duže vreme, i biće napadnuto još godinu ipo dana. Jovana je inače tradicionlista, konzervativna je, vezana je za jednu osobu i kada voli ona voli jednu osobu. Njoj su dom i porodica sve i voli da se ispuni na tom polju. Osoba koja će doći u njen život i za koju će se udati, mora biti jako poznata, uspešan muškarac i neko ko će nju voleti - komentariše astrolog. 

Gordana Goga Sekulić

Foto: printscreen

- Goga se nalazi u jako teškom periodu, bilo joj je suđeno da se razvede, prošla i pretprošla godina su joj jako teški periodi. Da se nije razvela tada kada je se razvela, svakako bi se to desilo kroz nekoliko meseci. Takođe da je bila sa bilo kojim drugim partnerom slično bi se desilo - otkriva astrolog Srđan.

Jovana Pajić 

Foto: printscreen

- Jovana je konzervativna i vezana za dom, porodicu i kuću, teško se razvodi, njoj dugo treba da bude u lošem braku da bi se razvela. Predhodne godine su bile jedne od najtežih godina u njenom životu, uspela je to da pregure i razvela se prošle godine. Njen brak jeste trajao, ali nekvalitetno - istakao je Srđan Stojić astrolog.

Danica Ristovski

Foto: printscreen

- Danici Ristovski je jako težak perod još od 2020 godine. Cela prošla godina po pitanju braka i porodice je teška, brak se jedva održao i razvod je sigurno bio težak. Njen brak je trajao godinama, ali je bio nekvalitetan, jako težak brak. Kroz njen horoskop je prikazan, težak otac kao ta muška figura i kasnije i težak suprug. Kada se pogleda njen horoskop vidi se da je ona u tom braku puno trpela - ispričao je astrolog.

Jelena Đokić 

Foto: printscreen

- Teška godina za brak, sa bilo kojim muškarcem da je bila u braku ona bi se razvela. To je bilo zapisano i nije moglo drugačije da se desi. Od sledeće godine bi mogla da upozna nekoga i najverovatnije će to biti muškarac koji je mlađi od nje - zaključio je astrolog Stojić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ŠOK SAZNANJE - MILOŠ BIKOVIĆ SE ŽENI DO KRAJA GODINE!
Live TV

ŠOK SAZNANJE - MILOŠ BIKOVIĆ SE ŽENI DO KRAJA GODINE!

Oni su naši poznati glumci zbog kojih ženama zastaje dah, a ovo su njihove natalne karte. Ekskluzivno u emisiji "Takav ti je horoskop" astrolog Srđan Stojić otkriva kakve su ličnosti Miloš Biković, Milan Marić, Miodrag Radonjić, Viktor Savić i Aleksandar Radojičić!

11.04.2022

18:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija