• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

12.11.2021

20:06

MILICA KEMEZ PONOVO IDE POD NOŽ! Bivša zadrugarka otkrila ŠTA ĆE I KADA PROMENITI NA SVOM TELU! /VIDEO/

printscreen/TVIN

Live TV

MILICA KEMEZ PONOVO IDE POD NOŽ! Bivša zadrugarka otkrila ŠTA ĆE I KADA PROMENITI NA SVOM TELU! /VIDEO/

Podeli vest

Milica Kemez, bivša zadrugarka, osvojila je drugo mesto u rijalitiju "Zadruga", odnosno kuću. Pored kupovine i sređivanja stambenog prostora, započela je i privatan biznis, ali emotivni život joj je i dalje bio u haosu.

Naime, razgovarali samo sa Milicom najviše o njenom privatnom životu, ali ono što je sve zanimalo jeste kada ćemo je ponovo gledati na malim ekranima u Zadruzi.

Kako je rijaliti šou Zadruga obara sve rekorde gledanosti, mnogi su se piitali kada će se Milica pojaviti na vratima Bele kuće i odneti famozno prvo mesto.

- Moram da priznam da mi je čudno da gledam Zadrugu, a da ne vidim svoj lik tamo. Negde sa jedne strane mi je drago što sam slobodna i što uživam u spoljnom svetu, a sa druge strane mi je žao što nisam tamo jer to je ipak moja druga kuća i Zadruga i Televizija Pink - govori Milica i dodaje:

Foto: printscreen/TVIN

 

- Moju bol i nepravdu koju sam doživela u rijalitiju je znao narod da nagradi mojim drugim mestom, ali isto tako Veliki šef i šefica su me ispoštovali da ja nemam reči.

U poslednje vreme možemo primetiti totalne transformacije svih bivših učesnica Zadruge, počev od povećanja grudi, usana, zatezanja lica i drugih estetsth operacija, a na sve to i Milica je jedna od njih koja će uskoro otići pod nož.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

 

- Ja smatram da moja operacija neće biti toliko primetna kao kod drugih učesnica. Ja sve što uradim bude minimalno i neprimetno. Niti ću korigovati grudi, niti ću povećavati usne, ali ću malo smanjiti nos jer imam devijaciju i to moram pod hitno da rešim - završava Milica. 

U nastavku teksta pogledajte najavu za emisiju koja vas očekuje u subotu u 20 časova:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija