• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

05.11.2021

20:00

"ZAVRŠILA U KREVETU POSLE 24H KOD MENSURA, RADILA TEST ZA TRUDNOĆU POSLE 2 NEDELJE, A JA NAJGORA"? Mina Vrbaški osula paljbu po bivšem i Milici! /VIDEO/

printscreen/TVIN

Live TV

"ZAVRŠILA U KREVETU POSLE 24H KOD MENSURA, RADILA TEST ZA TRUDNOĆU POSLE 2 NEDELJE, A JA NAJGORA"? Mina Vrbaški osula paljbu po bivšem i Milici! /VIDEO/

Podeli vest

Ostanite uz vašu omiljenu emisiju "Džet set Top 5"

Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški nije ostala imuna na javne prozivke u popularnom rijaliti šou programu Zadruga.

Naime, nju je devojka njenog bivšeg partnera Mensura Ajdarpašića, Milica Veselinović komentarisala više puta u negativnom kontekstu. Na te prozivke Mina je ekskluzivno pred našim kamerama odgovorila, evo šta je poručila bivšem dečku i njegovoj novoj devojci:

Podsećamo, Milica je u više navrata isticala da je Mina devojka lakog morala i da nikada ne bi bila kao ona. 

Foto: printscreen/TVIN

 

- Ona nikad i ne može da bude kao ja. Ja se ne sećam da sam ikada ni u jednoj sezoni nakon 24 sata završila u krevetu sa nekim muškarcem. Ja nisam svetica, imala sam i ja greške, ali ja to kažem iskreno. Dok je ona govorila kako je svetica, a pokazala se sto puta gore nego ja - govori Mina i dodaje:

Foto: printscreen/TVIN

 

- Koliko se ja sećam ja do sada nisam ni jednom radila test na trudnoću, niti sam dozvolila sebi takve stvari, dok je ona to uradila već prvi mesec. Njena majka je podržava i ja sam šokirana njenim izjavama u sudiju, ali to je taj mentalitet tako da ne bih dalje komentarišala - završava Mina za TVIN.

U nastavku teksta pogledajte najavu za emisiju koja vas očekuje u subotu u 20 časova:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija