• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

16.10.2021

22:04

ŠOKANTNO SAZNANJE - "Evo koje ZADRUGARKE rade za 30 evra na poziv" - ZOLA PRED ULAZAK U ZADRUGU OTKRIVA ZA INFORMER!

printscreen

Live TV

ŠOKANTNO SAZNANJE - "Evo koje ZADRUGARKE rade za 30 evra na poziv" - ZOLA PRED ULAZAK U ZADRUGU OTKRIVA ZA INFORMER!

Podeli vest

Zola je danima u nazad najavljivao svoj povratak u Zadrugu 5

Trenutni dečko Miljane Kulič, Lazar Čolić Zola useliće se večeras u Belu kuću i postaće ravnopravan takmičar sa ostalim zadrugarima koji će se boriti za glavnu nagradu od 50.000 evra.

Iskoristili smo priliku da stupimo u kontakt sa Lazarom koji nam je kratko prokomentarisao aktuelna dešavanja u Zadruzi 5.

Foto: printscreen

 

Naime, pitali smo Zolu da li planira da oženi Miljanu i šta će se desiti ukoliko ostane u drugom stanju opet.

- Trudiću se da naš odnos ne bude kao ranijih sezona, samim tim ću se truditi da nemamo intimne odnose pred kamerama. Neće više biti zolandera kakvog ste navikli da gledate. Miljana neće ostati trudna jer kao što sam rekao "kajne zolander niht".

U kakvom si odnosu sa Marijom Kulić i kakvo je njeno zdravstveno stanje?

- Sa Marijom se nisam čuo iskreno, a što se tiče njenog zdravstvenog stanja nadam se da je ok i da će biti sve bolje i bolje.

Foto: printscreen

 

Na pitanje odakle poznaje Anu Spasojević, Zola nam je otkrio šokantne detalje.

- Znam je dugo preko svojih drugara. Bila je neka žurka, moji drugari su se malo opustili i hteli su da zovu neke devojke da se zabave. Nisu hteli da se muče, pa im je bilo lakše da plate. Sve su organizovali preko nekog lika za sitnu lovu, kad na njihovim vratima pojavljuju se Anđela Milenković Anakonda i Ana Spasojević. Drugar mi priča da su došle za 30 evra da rade - rekao je Zola. 

Ceo intervju možete pogledati u nastavku teksta u video prilogu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija