• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

13.03.2021

20:00

REAGOVAĆE DRŽAVNI ORGANI! Ljuba Pantović progovorila koliko javne ličnosti zarađuju na SAJTU ZA ODRASLE! /VIDEO/

Live TV

REAGOVAĆE DRŽAVNI ORGANI! Ljuba Pantović progovorila koliko javne ličnosti zarađuju na SAJTU ZA ODRASLE! /VIDEO/

Podeli vest

"Džet set Top 5" ne propustite svake subote u 20h

Ljuba Pantović je srpska sportistkinja i IFBB Pro, koja je pažnju javnosti privukla učešćem u rijaliti programima. Ona je nedavno proslavila svoj 42. rođendan. Za tu priliku je iznajmila vilu vrednu više miliona evra kako bi okupila porodicu i sa njima proslavila svoj divan dan. 

Ljuba je poznata po svom britkom jeziku te ni ovog puta nije šteleda sve one koji joj se mešaju u život, ali ni one koji uništavaju brakove i veze zbog rijalitija. 

Tokom razgovora sa Pantovićevom ekskluzivno nam je otkrila stvari vezane za Davida Dragojevića, na koje javnost sigurno neće ostati imuna. Takođe kao bomba je odjeknula vest o zaradi naših javnih ličnosti na popularnom sajtu za odrasle, a kao neko ko je među top tri najplaćenije sa istog Ljuba je otvoreno govorila na tu temu.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video prilogu koji se nalazi iznad teksta.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Arandjel

pre 3 godine

Alo novinar. Ne kaze se tri unucadi nego troje unucadi.

Nikola

pre 3 godine

Ova ne ispusta Davida iz usta, on joj je odavno tiha patnja!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija