• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Antonić

07.02.2021

20:00

DA LI JE 14. FEBRUARA DAN ZALJUBLJENIH, SVETI TRIFUN ILI 8. MART? Šta god da slavite, imamo lošu vest za muškarce!

Live TV

DA LI JE 14. FEBRUARA DAN ZALJUBLJENIH, SVETI TRIFUN ILI 8. MART? Šta god da slavite, imamo lošu vest za muškarce!

Podeli vest

Bliži se datum u godini oko kojeg je uvek polemika. Jedni slave Dan zaljubljenih, drugi tvrde da je tad Sveti Trifun i ništa drugo, a bilo je i onih koji, kao gospođa u anketi koja je postala viralna, kažu da je 14. februara 8. mart

Šta god da slavite tog dana, svakako će dame uživati, a muškarci su ti koji treba da smisle odgovarajući poklon za lepši pol.

Naša novinarka Snežana Antonić posetila je cvećaru "Provansa dekor" jer je morala da proba kako je to biti cvećarka pred ove važne praznike.

Naučila je mnogo, ali jedno ju je posebno iznenadilo.

Znate li da 101 ruža više nije u modi? 

Muškarci, najnoviji trend je da se kupuje... Biće vam potrebno više novca... Pa, pogledajte sami.

Sve prethodne epizode emisije pogledajte klikom na link "Ovo moram da probam"!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija