• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

25.04.2020

20:00

OD NESUĐENOG ASTRONAUTA DO VRHUNSKOG NEUROHIRURGA! Prof. dr Danica Grujičić otkriva kada je zavolela medicinu

Live TV

OD NESUĐENOG ASTRONAUTA DO VRHUNSKOG NEUROHIRURGA! Prof. dr Danica Grujičić otkriva kada je zavolela medicinu

Podeli vest

U the best of izdanju emisije “Žene bez tajni” prof. dr Danica Grujićić objašnjava kada je prvi put poželela da se bavi neurohirugijo

Ona ističe da je još kao mala želela da bude doktor.
- Moja želja da budem neurohirurg datira od ranije. U prvom razredu gimnazije pretila sam jednom drugu koji me naljutio da će biti neuspešna moja operacija na glavi. Zapravo, moja velika ljubav je bila kosmonautika. U jednom momentu sam mislila da ću biti i astronaut. Ali loše podnosim vožnju, shvatila sam da od tog posla neće biti ništa. Htela sam da budem u timu ljudi koji rade konstrukcije aviona, ta blizina sa nebom mi je odgovarala. Međutim, tada sam živela u Sovjetskom savezu i kao državljanin Jugoslavije nisam imala pravo da upišem taj fakultet - ističe poznata doktorka, dodajući šta je bilo presudno da se odluči za medicinu:
- Zatim sam kao svako praktično žensko videla koji je to fakultet gde neću morati da polažem mnogo stručnih ispita kao razliku predmeta i to je bila medicina. Kad budemo saznali gde su krajevi vasione, tada ćemo saznati gde je ivica našeg mozga.

BONUS VIDEO: 

VESNA DEDIĆ I IVA ŠTRLJIĆ U “ŽENAMA BEZ TAJNI” OTKRIVAJU: Da li je ljubav na ceni i da li se glumi u stvarnom životu (VIDEO)

TRI VODITELJKE OTKRIVAJU DETALJE IZ LJUBAVNOG ŽIVOTA! Pogledajte The best off emisije "Žene bez tajni"! (VIDEO)

IVA ŠTRLJIĆ BEZ TAJNI - Glumica i spisateljica otkriva da li ume da kuva!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija