• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

28.02.2020

13:30

ANGELLINA PRVI PUT OTVORENO - LUNA SE PROBIJA NA HARIZMU, A KIJA JE ROĐENA DA BUDE ZVEZDA! Evo kako je pevačica ocenjivala u novom VIP Covering-u! (TV IN)

Live TV

ANGELLINA PRVI PUT OTVORENO - LUNA SE PROBIJA NA HARIZMU, A KIJA JE ROĐENA DA BUDE ZVEZDA! Evo kako je pevačica ocenjivala u novom VIP Covering-u! (TV IN)

Podeli vest

U najnovijoj epizodi VIP Coveringa ugostili smo devojku koja je za kratko vreme stekla veliki publicitet svojim šarom i naravno, prelepim glasom

A evo šta ona kaže na vaše verzije njenih pesama Iako je bila poprilično blaga, Angellina se potrudila da realno ocenjuje mlade amatere, a svojim interesantnim videima, vi ste joj olakšali ovaj posao.

Naravno i naše poznate ličnosti fanovi su Anđelinih pesama, a da li umeju dobro da ih otpevaju, saznajte u novom VIP Coveringu!

PRATITE NAS I NA YOUTUBE KANALU

BONUS VIDEO:

ŠTA TEODORA DŽEHVEROVIĆ MISLI O MLADIM NADAMA? Pevačica otvoreno o drugim izvođačima! (TV IN)

Kontrakulturna u emisiji "Žene bez tajni" otkriva: Mnogo sam nekulturna za sve što je danas kulturno!

VELJKO RAŽNATOVIĆ O ARKANU I ANASTASIJI U NOVOJ EMISIJI "BUKVAR POZNATIH"! Cecin sin od A do Š! (Video)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija