• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

28.03.2024

15:00

Silovatelju, silovatelju... Ne mogu da ga gledaju, Alveš opet zgrozio Špance (VIDEO/FOTO)

EPAIMAGES

Fudbal

Silovatelju, silovatelju... Ne mogu da ga gledaju, Alveš opet zgrozio Špance (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Dani Alveš, bivši fudbaler Barselone i brazilske reprezentacije, osuđen je na četiri i po godine zatvora zbog silovanja devojke u noćnom klubu u Barseloni u decembru 2022. godine, ali je na slobodi.

Platio je milion evra, pa je pre nekoliko dana napustio zatvor. Međutim, Alveš mora da se javlja organima reda svake nedelje, njegov termin je obično petak, ali je danas došao dan ranije.

Pojavio se na sudu sa advokatom, a na snimku koji je objavio portal "Marka" jasno se čuju uvrede grupe protestanata na račun fudbalera: "Silovatelju, silovatelju", vikali su zgroženi Španci. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARCA (@marca)

 

 

Poznati fudbaler je do sada odslužio oko četvrtinu kazne za silovanje pa je njegov advokat tražio da Alveš bude uslovno oslobođen, što se ne kraju i desilo jer je platio milion evra.

 

Foto: EPAIMAGES

Dani Alveš mora da se javlja sudu svakog petka

 

Morao da preda brazilski i španski pasoš kako ne bi mogao da napusti Španiju. Takođe, pored toga što mora da se pojavljuje pred sudskim organima svake nedelje, sud mu je dodatno izrekao zabranu prilaska žrtvi, kojoj je prema presudi morao platiti 150.000 evra odštete.

 

Foto: EPAIMAGES

Dani Alveš

 

Takođe,španski mediji pišu da je Alveš zgrozio Špance po izlasku iz ztavora jer je samo nekoliko sati kasnije napravio žurku u svojoj kući. Zabavu je potrajala do ranih jutarnjih sati, povodom rođendana njegovog oca, tvrde španski  mediji.

 

Foto: EPAIMAGES

Dani Alveš

 

Dugom se  mislilo da je Alvešu kauciju od  milion evra  platio Nejmar, ali je to ipak uradio drugi njegov saigrač iz Barselone - Holanđanin Memfis Depaj. Dani Alveš i Memfis Depaj su u Barsi igrali godinu dana, postali su očigledno veliki prijatelj, pa mu je ovaj pomogao da izađe iz zatvora i platio ogromnu sumu novca.

 

Zabranjeno mu je da obavlja javne funkcije ili da se bavi bilo čime u vezi sa maloletnicima u trajanju od pet godina, što će se primeniti nakon izdržavanja zatvorske kazne. Kako je ranije španska "Marka" prenela  tužilac je tražio devet godina zatvora, a privatni tužilac maksimalnih dvanaest godina. Advokati slavnog Brazilca branili su ga tvrdnjom da je bio pod alkoholisanim stanjem. Njegova žena, koja ga je, kako su mediji preneli, napustili kada je završio u zatvoru, svedočila je u njegovu korist i potvrdila da je bio pijan. Alveš je zahvaljujući ženi dobro prošao, kažnjen je samo četiri i po godine robije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija