• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.04.2022

13:49

Mirjana Bobić Mojsilović: Samo 100% domaćem mesu znamo i istoriju i geografiju

Dragan Mujan

Recepti

Mirjana Bobić Mojsilović: Samo 100% domaćem mesu znamo i istoriju i geografiju

Podeli vest

Da li biste došli na roštilj koji za vas pripremaju Mirjana Bobić Mojsilović, poznata spisateljica i ljubitelj ukusa naših krajeva, i Filip Ćirić, jedan od chef-ova koji je svojim specijalitetima i prefinjenim kombinacijama ukusa i namirnica svoj restoran uveo na Mišelinov vodič kroz Beograd?

Naravno da se ovakav poziv ne odbija, a IDEA, Roda i Mercator idu korak dalje i otkrivaju kako da baš njihove kombinacije napravite za svoje goste za, recimo, prvomajski roštilj, ali i svaki naredni.

Foto: Dragan Mujan

Osnovno pravilo za uspeh je da na prvom mestu koristite samo 100% domaće meso jer mu, kako i Mira i Filip kažu, znamo i istoriju i geografiju i prirodu i društvo.

Foto: Dragan Mujan

Samo za njega pouzdano možemo da tvrdimo da je sveže, kontrolisano i kvalitetno, zato što je 100% uzgajano na najvećim domaćim farmama sa dugom tradicijom, isključivo hranjeno hranom iz naših fabrika stočne hrane, zato što je 100% kontrolisan celokupan proces, od uzgoja do prevoza, nema zamrzavanja, pa meso može za najviše 48 sati da stigne od farme do, na primer, sarme.

Foto: Dragan Mujan

Ali, ovoga puta, sarmu ostavljamo po strani, a da biste napravili najbolja svinjska rebarca do sada, poslušajte Filipa i Miru.

Mercator-S u svom sistemu od 210 mesara u svim Idea prodavnicama, Roda marketima i Mercator hipermarketima svojim potrošačima nudi samo 100% domaće meso koje je 100% uzgajano na najvećim domaćim farmama sa dugom tradicijom, isključivo hranjeno hranom iz naših fabrika stočne hrane i gde je 100% kontrolisan celokupan proces, od uzgoja do prevoza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 2 godine

Ja ne znam kakvo ovi meso reklamiraju ali iz Ideje sigurno nije. U Pozegi i IvNjici na delu frizidera za meso mozete naci samo okorelo ustajalo meso i nesnos miris ustajalog mesa. Cak sam jednom pitap mesara zasto u Idejinim objektima tako se oseca intezivan miris. Odgovor nisam dobio. Naravno sa piletinom imam mnogo gore iskustvo. Tako da im jekampanja dzaba ako nepoprave uslove u objektu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija