• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.12.2023

09:00

5 modela 'parti' cipela koje će se nositi u najluđoj noći! (FOTO)

Shutterstock

Moda i lepota

5 modela 'parti' cipela koje će se nositi u najluđoj noći! (FOTO)

Podeli vest

Štikle sa šljokicama i čizme do kolena? Evo koje modele cipela nosimo u novogodišnjoj noći!

Iako su Mary Janes i baletankei dalje veoma popularne, trendi devojke i žene se za praznične kombinacije okreću visokim potpeticama. Na kraju krajeva, Nova godina i Božić su pravo vreme da podignete svoj izgled - u svakom smislu te reči.

Od lakovanih štikli do najmodernijih boja sezone, saznajte koji modeli stajliš cipela će dominirati u novogodišnjoj noći i odaberite svoj savršeni par.

Crvene

Sve nijanse crvene nesumnjivo su vodeći trend za sezonu jesen/zima 2023/24. Isto važi i za viralne Miu Miu sandale sa kaišićima, koje su postale pravi hit i bile kopirane od trenutka kada su se pojavile na pisti, piše El. Odaberite crno-beli outfit i uparite ga sa crvenim salonkama za dašak praznične ekstravagancije. 

 

 

Lakovane cipele

Elegantne, seksi i sofisticirane: s parom lakovanih visokih potpetica ne možete da pogrešite. Posebno su dobar spoj s klasičnim haljinama do poda poput ove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

 

Šljokice, kristali, kamenčići

Kako bolje proslaviti Novu godinu nego u štiklama sa šljokicama, kristalima ili kamenčićima? Sjajni modeli inspirisani "Pepeljugom" bili su pravi hit ovog leta, a praznično razdoblje je savršeno vreme da ih ponovo nosite.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

Metalik boje

Metalik boje (posebno srebrna) su popularne tokom svake praznične sezone. Ukombinujte ih s haljinom od tila (lokalni brendovi, baš kao i oni high-street imaju odličnu ponudu) i torbicom u istoj metalik nijansi, i primetićete da ste najstilizovanija osoba u prostoriji. Plus, ovaj duo ćete podjednako nositi i posle praznika. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RUIZ (@ruiz__official)

 

Čizme preko kolena

Neverovatno atraktivne i prilagođene vremenskim uslovima čizme iznad kolena su pravi pogodak. Idealan izbor uz mini haljine, suknje i šortseve, dok vas istovremeno čuvaju i od hladnoće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUBA ♡ (@luba)

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Građani treba da znaju na kakve su prevare spremne opozicione liste! Oglasio se SNS povodom odbacivanja liste Save Manojlovića
Izbori 2024

Građani treba da znaju na kakve su prevare spremne opozicione liste! Oglasio se SNS povodom odbacivanja liste Save Manojlovića

Opštinski odbor Vračar Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je danas, povodom odluke Opštinske izborne komisije (OIK) gradske opštine Vračar koja je odbacila listu "Dr Savo Manojlović i ja sam Vračar - Kreni-promeni" zbog nepoštovanja propisa o zastupljenosti polova, ali i zbog nedovoljnog broja potpisa, da građani mogu još jednom da se uvere na kakve su sve prevare spremni predstavnici opozicionih lista.

14.05.2024

19:56

Vesti

Nacionale: Muškarci koji su u zgradi Opštine Leposavić koristili kokain na fotografiji sa Vokrijem i Radomirovićem
Politika

Nacionale: Muškarci koji su u zgradi Opštine Leposavić koristili kokain na fotografiji sa Vokrijem i Radomirovićem

Grupa Srba sa severa Kosova fotografisala se ispred zgrade opštine Leposavić sa zamenikom ministra za lokalnu samoupravu Arberom Vokrijem, zamenikom ministra za zajednice i povratak Radoicom Radomirovićem, kao i kandidatkinjom za poslanicu u Evropskom parlamentu Austrijankom Kati Šneberger, a među njima su, kako piše Nacionale, dvojica muškaraca za koje je taj portal ranije objavio da su konzumirali narkotike u zgradi opštine Leposavić.

14.05.2024

20:22

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19